Watchlist Top brands
Sell your equipment
VLIET VORKHEFTRUCKS BV, L. VAN
Dealer

VLIET VORKHEFTRUCKS BV, L. VAN

Member since: 2005

Heulweg 6 | Pijnacker 2641 KR | Netherlands | www.heftruck.net

platinum

Service for

BYD, Toyota, TCM, ATLET, Spijkstaal, Unicarriers, EP

Company Information

no information


News

News

Sneeuwschuivers en zoutstrooiers nu uit voorraad leverbaar

OPLOSSINGEN VOOR WINTERSE TIJDEN !

De Nederlandse winters zijn onvoorspelbaar. Om toch goed voorbereid te zijn op winterse tijden levert Van Vliet sneeuwschuivers en zoutstrooiers. Eenvoudige en betaalbare accessoires die zorgen voor schone en veilige buitenterreinen en bovendien héél veel tijd besparen op het moment dat Koning Winter op bezoek komt !

Kijk op 'aanbiedingen' of bel: 015-3693265 voor meer informatie.

Used

Used

Elk merk heeft zijn sterke punten. Als onafhankelijk leverancier zorgt Van Vliet ervoor dat uw wensen worden beantwoord met de meest rendabele en betrouwbare oplossingen. Voor nu en de lange termijn.

New machines

New machines

Toyota, TCM and Atlet

Service

Service

Werkplaats

In de moderne werkplaats worden de machines afleveringsklaar gemaakt en worden diverse aanpassingen en groot onderhoud uitgevoerd. Ook de binnenkomende gebruikte machines worden hier geselecteerd en bij goede conditie in orde gemaakt voor verkoop. Voor de ‘finishing touch’ worden in de spuitcabines de machines opnieuw gespoten in de originele fabriekskleuren of uw bedrijfskleur.

Transport van heftrucks en overige machines

Transport van heftrucks en overige machines

Van Vliet beschikt over een eigen vrachtauto-dieplader voor het snel, flexibel en correct afleveren van heftrucks en overige machines. Ook bij noodgevallen en ‘last minute’ aankopen en huurreserveringen kan er met de vrachtauto-dieplader snel gereageerd worden.

Ook werkt Van Vliet samen met een aantal vervoerders voor het transporteren van onderdelen en machines naar binnen- en buitenland.

Bel vrijblijvend voor meer informatie 015-3693265

Heftruck cursussen

Heftruck cursussen

Heftruck cursussen
Heftrucks en reachtrucks zijn machtige en krachtige stukken gereedschap. Deskundig omgaan met deze transportmiddelen bevordert de efficiëntie en voorkomt onveilige situaties.

De Arbo-wet stelt in het AI-14 (Arbo Informatieblad) dat: 'werknemers met de bediening van het transportmiddel en de aard der werkzaamheden vertrouwd moeten zijn en bekend met de bedieningsvoorschriften en het (bedrijfs)-verkeersregelement '. De werkgever is daarom verplicht de betreffende werknemers grondig te (laten) instrueren.

Om te voldoen aan de gestelde richtlijnen biedt Van Vliet een aantal mogelijkheden:

1-daagse cursus 'Veilig werken met de heftruck of reachtruck'
Volgens de CVV-normering wordt deze basiscursus gegeven; de cursisten worden, door middel van theorie- en vooral praktijkoefeningen, gewezen op de belangrijke aandachtspunten voor het veilig werken met de heftruck of reachtruck.

Code 95: Deze cursus komt in aanmerking voor Code 95 Richtlijn Vakbekwaamheid. Beroepschauffeurs kunnen hierdoor met deze cursus 7 uur verrekenen met de verplichte nascholing van 35 uur in 5 jaar.

1-daagse herhalingscursus 'Veilig werken met de heftruck of reachtruck'
Ook dit betreft een 1-daagse cursus welke qua inhoud gelijkwaardig is aan bovenstaande cursus. De kennis en vaardigheden van de medewerkers worden opgefrist en weer op het benodigde niveau gebracht. Deze cursus komt tevens in aanmerking voor Code95 Richtlijn vakbekwaamheid.

Images

Jobs : 0


Forklifts: 0 Machines


Attachments: 0 Machines


Aerial work platforms: 0 Machines


Cleaning machines: 0 Machines


Batteries: 0 Machines


Chargers: 0 Machines


Lifting Masts: Machines


Parts: Machines