Hubtex Nederland B.V. bronze
Dealer

Hubtex Nederland B.V.

Member since: 2017

Kazemat 30 | Veenendaal 3905 NR | Netherlands | hubtex.nl


Service for

Hubtex, Votex-Bison, B-P Battioni e Pagani, Baumann, Baumann - Bulmor

Company Information

HUBTEX FILOSOFIE

“De klant is onze werkgever”
Dit principe is de leidraad voor HUBTEX medewerkers en resulteert in een bovengemiddelde motivatie en voortdurende aanmoediging. Typisch voor HUBTEX is het lage personeelsverloop. Zo behoud het bedrijf waardevolle kennis en bouwt haar kennis en know-how steeds verder uit op het gebied van zijladers en speciaal gebouwd intern transport materieel. Deze werkwijze heeft HUBTEX gebracht tot de huidige omvang en wereldwijd erkende toon aangevende marktpositie.
Innovatie en kwaliteit zijn de sleutel tot succes. Sinds de oprichting van HUBTEX wordt de feedback van onze klanten van over de hele wereld gebruikt om de ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe machines steeds te verbeteren en aan de verschillende eisen en wensen van de markt tegemoet te komen.
HUBTEX Maschinenbau GmbH & Co. KG staat wereldwijd voor precisie, betrouwbaarheid en innovatie. Wij waarderen klanten als onze werkgevers en ontwikkelen samen met hun de beste intern transportmiddelen. HUBTEX begint daar waar de fabrikanten van standaard heftrucks ophouden. Wereldwijd waarderen onze klanten de robuustheid en de moderne techniek van HUBTEX trucks. Onze focus ligt op de productie van zijladers voor zware en volumineuze ladingen in smalle gangpaden en op speciale- en orderpicking trucks.
 

Dé slimme oplossing

Sales Areas

Nederland voor verkoop Hubtex nieuw en Europa voor in en verkoop gebruikt

Forklifts: 39 Machines

Attachments: 0 Machines

Aerial work platforms: 0 Machines

Cleaning machines: 0 Machines

Batteries: 0 Machines

Chargers: 0 Machines