Sanders Heftrucks B.V.
Handlare

Sanders Heftrucks B.V.

Member since: 2020

Varenschut 19 | 5705 DK Helmond | Holland | www.sandersheftrucks.nl

none

Service för

Cesab

Företagsinformation

Sanders Heftrucks is een allround en full-service dienstverlener op het gebied van intern transport. De onderneming is opgericht op 1 januari 1980, en sinds die tijd staan de wensen van u als klant voorop.

Van een handpallettruck tot een 8,5 tons elektrische vorkheftruck. Van een brandstoftruck tot een hoogwerker. Maar ook voor maatwerk trucks; extra hefgewicht, bijzondere voorzetapparatuur of een speciale uitvoering, bij ons bent u verzekerd van de juiste oplossing voor de inzet in úw bedrijf.

Wij hebben een complete range aan vorkheftrucks en warehousetrucks beschikbaar die direct kunnen worden. Kijk daarom bij onze advertenties of neem contact op wanneer u iets speciaals zoekt.


Service

Service

Met individuele en persoonlijke service zorgen wij dagelijks dat uw intern transport zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Afhankelijk van uw wensen en de inzet van uw trucks, of u maar één heftruck of een volledig park aan intern transport bezit, zijn wij in staat de juiste service te bieden.

Al onze producten zijn ontwikkeld om de beste prestaties te kunnen leveren en het maximale resultaat te bereiken en met lokale service op maat, dag in.. dag uit!

Bilder

Gaffeltruckar: 35 Maskiner


Aggregat: 1 Maskiner


Mobila Arbetsplattformar: 1 Maskiner


Städmaskiner: 2 Maskiner


Batterier: 0 Maskiner


Laddare: 0 Maskiner