Used Compact Forklifts

72 Машини for sale As of: 21.07.2018


Нов
Компактен вилушкар Maxein KSL80G
Компактен вилушкар
Maxein KSL80G
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

16.727

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

На барање

50126 Bergheim Германија
Детали
Нов
Компактен вилушкар Hyster S9.00 FT
Компактен вилушкар
Hyster S9.00 FT
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.165

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

3.410 mm

Цена

54.000 EUR

73529 Schwäbisch Gmünd Германија
Детали
Компактен вилушкар CAT Lift Trucks EP25K-PAC
Компактен вилушкар
CAT Lift Trucks EP25K-PAC
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.192

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Компактен вилушкар Mariotti Mycros AC Range
Компактен вилушкар
Mariotti Mycros AC Range
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4

Капацитет

750 kg

Висина на дигање

224 mm

Цена

На барање

93051 Miami УСА
Детали
Компактен вилушкар Toyota 02-8FGL25
Компактен вилушкар
Toyota 02-8FGL25
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Бензин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Компактен вилушкар Toyota 02-8FGL25
Компактен вилушкар
Toyota 02-8FGL25
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Бензин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Компактен вилушкар Toyota 02-8FGL25
Компактен вилушкар
Toyota 02-8FGL25
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Бензин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Компактен вилушкар Gehl Kompaktlader GEHL 4640 TURBO - Zusatzhydraulik
Компактен вилушкар
Gehl Kompaktlader GEHL 4640 TURBO - Zusatzhydraulik
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.261

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

14.800 EUR

64658 Fürth Германија
Детали
Компактен вилушкар Gehl Kompaktlader GEHL 3840 - vgl. 3636 4240
Компактен вилушкар
Gehl Kompaktlader GEHL 3840 - vgl. 3636 4240
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.948

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

13.800 EUR

64658 Fürth Германија
Детали
Компактен вилушкар Paus PGS22
Компактен вилушкар
Paus PGS22
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.029

Капацитет

22.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

97.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Компактен вилушкар Hyster S7.00XL
Компактен вилушкар
Hyster S7.00XL
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.031

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

5.600 mm

Цена

На барање

HP4 2SU Hertfordshire Велика Британија
Детали
Компактен вилушкар Hyster S8.0FT Fortens Advance
Компактен вилушкар
Hyster S8.0FT Fortens Advance
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

49.000 EUR

42281 Wuppertal Германија
Детали
Компактен вилушкар Hyster 7t auf 500 mm Gas
Компактен вилушкар
Hyster 7t auf 500 mm Gas
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

16.500 EUR

54439 Saarburg Германија
Детали
Компактен вилушкар Yale 2,5t
Компактен вилушкар
Yale 2,5t
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.450 mm

Цена

10.500 EUR

54439 Saarburg Германија
Детали
Компактен вилушкар HOIST F1100
Компактен вилушкар
HOIST F1100
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

88

Капацитет

50.000 kg

Висина на дигање

3.100 mm

Цена

На барање

22113 Hamburg Германија
Детали
Компактен вилушкар Linde H-16-T-01
Компактен вилушкар
Linde H-16-T-01
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

12.490

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.625 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Компактен вилушкар Toyota 02-8FDK20
Компактен вилушкар
Toyota 02-8FDK20
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.011

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

574 00 Thessaloniki Грција
Детали
Компактен вилушкар RMF KTS 135 G
Компактен вилушкар
RMF KTS 135 G
ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.000

Капацитет

13.500 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

23.500 EUR

82294 Oberschweinbach Германија
Детали
Компактен вилушкар Linde H70T-03
Компактен вилушкар
Linde H70T-03
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

14.355 EUR

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Компактен вилушкар Linde H70T-03
Компактен вилушкар
Linde H70T-03
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

14.355 EUR

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Компактен вилушкар CAT Lift Trucks GC45K
Компактен вилушкар
CAT Lift Trucks GC45K
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.300

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

574 00 Thessaloniki Грција
Детали