Used Forklifts Unicarriers

82 Машини for sale As of: 17.08.2018


Нов
Дизел вилушкари Unicarriers ZX80

Дизел вилушкари Unicarriers ZX80

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

60

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

75.000 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Unicarriers FGE18-E1

Вилушкар на Плин Unicarriers FGE18-E1

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

21.480 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers DX25

Дизел вилушкари Unicarriers DX25

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

16.900 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Unicarriers TX3-18

Електричен- 3 тркала Unicarriers TX3-18

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

25.900 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Регален палетар Unicarriers UFS200

Регален палетар Unicarriers UFS200

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.552 mm

Цена

17.900 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Unicarriers TX3-16 FIT V490

Електричен- 3 тркала Unicarriers TX3-16 FIT V490

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

27.300 EUR

35745 Herborn Burg Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Unicarriers DX-15

Вилушкар на Плин Unicarriers DX-15

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

05-090 Falenty Nowe Полска
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Unicarriers TX16

Електричен- 3 тркала Unicarriers TX16

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

05-090 Falenty Nowe Полска
Детали
Нов
Електричен палетар Unicarriers PMR200

Електричен палетар Unicarriers PMR200

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

92318 Neumarkt Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-25L

Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-25L

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Vertical order picker Unicarriers 100TVi450OPH

Vertical order picker Unicarriers 100TVi450OPH

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.648

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

7483 PC Enschede Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers DX32

Дизел вилушкари Unicarriers DX32

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.200 kg

Висина на дигање

5.050 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Unicarriers JAG2N1L20Q

Електричен - 4 тркала Unicarriers JAG2N1L20Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

480

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Unicarriers AG2N1L20Q

Електричен- 3 тркала Unicarriers AG2N1L20Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

365

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-30

Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-30

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-25

Електричен - 4 тркала Unicarriers QX 2-25

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.330 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers Y1D1A18Q

Дизел вилушкари Unicarriers Y1D1A18Q

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

5.150 mm

Цена

На барање

05-090 Falenty Nowe Полска
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers YG1D2A32Q

Дизел вилушкари Unicarriers YG1D2A32Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.200 kg

Висина на дигање

5.050 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

Дизел вилушкари Unicarriers Y1D2A25Q

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали