Used stackers stand-on

500 Машини for sale As of: 20.01.2019


Нов
Стакер основа Mitsubishi SBR16N

Стакер основа Mitsubishi SBR16N

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.173

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

5.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Стакер основа [div] ES12-12WA

Стакер основа [div] ES12-12WA

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

60

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

На барање

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 20 SP

Стакер основа Linde T 20 SP

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.723

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
Нов
Стакер основа Linde L14AP

Стакер основа Linde L14AP

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

4.266 mm

Цена

12.900 EUR

79618 Rheinfelden Германија
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /24186/

Стакер основа Linde T 16 L /24186/

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.752

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

1.300 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde L14API-372-01

Стакер основа Linde L14API-372-01

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

457

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.824 mm

Цена

5.400 EUR

30559 Hannover Германија
Детали
Нов
Стакер основа Still EXV 10 /22367/

Стакер основа Still EXV 10 /22367/

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.274

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

5.200 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 24 SP/131

Стакер основа Linde T 24 SP/131

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.604

Капацитет

2.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.450 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Стакер основа Still EXV 10 /22367/

Стакер основа Still EXV 10 /22367/

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.274

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

3.300 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа CAT Lift Trucks NSR 16N

Стакер основа CAT Lift Trucks NSR 16N

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.535

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

На барање

6800 Varde Данска
Детали
Нов
Стакер основа BT SWE120

Стакер основа BT SWE120

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.860

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.150 mm

Цена

На барање

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Нов
Стакер основа Toyota 7SM12

Стакер основа Toyota 7SM12

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.402

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 20 SP

Стакер основа Linde T 20 SP

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.815

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /23005/

Стакер основа Linde T 16 L /23005/

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.246

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

950 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /23011/

Стакер основа Linde T 16 L /23011/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.834

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

1.100 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /23015/

Стакер основа Linde T 16 L /23015/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.687

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

1.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /23017/

Стакер основа Linde T 16 L /23017/

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.801

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

1.100 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 16 L /23023/

Стакер основа Linde T 16 L /23023/

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.063

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

750 mm

Цена

1.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа OM CTXI 14 /23037/

Стакер основа OM CTXI 14 /23037/

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.755

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.075 mm

Цена

3.000 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 20 AP/131

Стакер основа Linde T 20 AP/131

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

160

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.450 EUR

85748 Garching-Hochbrück Германија
Детали
Нов
Стакер основа Toyota 7SLL12 5

Стакер основа Toyota 7SLL12 5

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.432

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали