Used Electric 3-wheel

500 Машини for sale As of: 24.05.2018


Електричен- 3 тркала Doosan B20T-7
Електричен- 3 тркала
Doosan B20T-7
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

250

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

20.900 EUR

21641 Apensen Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Toyota 7FBEST15 /18136/
Електричен- 3 тркала
Toyota 7FBEST15 /18136/
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.574

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.510 mm

Цена

5.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E15
Електричен- 3 тркала
Linde E15
ГНП (Година на производство)

1981

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

На барање

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Електричен- 3 тркала Hyster J 1.8 XNT MWB
Електричен- 3 тркала
Hyster J 1.8 XNT MWB
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

46325 Borken Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Crown SC5340
Електричен- 3 тркала
Crown SC5340
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.448

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.285 mm

Цена

12.490 EUR

22399 Hamburg Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Toyota 7FBEST15 /10927/
Електричен- 3 тркала
Toyota 7FBEST15 /10927/
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.163

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.510 mm

Цена

5.400 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E 16
Електричен- 3 тркала
Linde E 16
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.690

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.620 mm

Цена

11.500 EUR

90542 Eckental Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E 16
Електричен- 3 тркала
Linde E 16
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.200

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.770 mm

Цена

11.500 EUR

90542 Eckental Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Toyota 7FBEF15
Електричен- 3 тркала
Toyota 7FBEF15
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

8.472

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Електричен- 3 тркала Toyota 7FBEF15
Електричен- 3 тркала
Toyota 7FBEF15
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

8.615

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E16H
Електричен- 3 тркала
Linde E16H
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.405

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.150 mm

Цена

12.500 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Still R 50 -15 - Duplex/Batter2010/weißeReifen
Електричен- 3 тркала
Still R 50 -15 - Duplex/Batter2010/weißeReifen
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.083

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

2.950 mm

Цена

4.400 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Linde H30T-02
Електричен- 3 тркала
Linde H30T-02
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.475

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.030 mm

Цена

10.700 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E14
Електричен- 3 тркала
Linde E14
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.642

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.240 mm

Цена

11.750 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Still R50-15
Електричен- 3 тркала
Still R50-15
ГНП (Година на производство)

1983

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.258

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

3.500 EUR

55045 Pietrasanta (LU) Италија
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E 14-02 /22031/
Електричен- 3 тркала
Linde E 14-02 /22031/
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.288

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

4.450 mm

Цена

6.700 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E 16-02 EVO
Електричен- 3 тркала
Linde E 16-02 EVO
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.419

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

14.750 EUR

04158 Leipzig Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Still RX50-15
Електричен- 3 тркала
Still RX50-15
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.848

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.920 mm

Цена

11.500 EUR

26835 Hesel Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Jungheinrich EFG - DF 156 80 - 333 ZT50
Електричен- 3 тркала
Jungheinrich EFG - DF 156 80 - 333 ZT50
ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.568

Капацитет

1.498 kg

Висина на дигање

3.430 mm

Цена

4.750 EUR

27412 Westertimke Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBMT15 /21358/
Електричен- 3 тркала
Toyota 8FBMT15 /21358/
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

13.792

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

7.400 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Електричен- 3 тркала Linde E16-01
Електричен- 3 тркала
Linde E16-01
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.048

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

13.900 EUR

9700 Oudenaarde Белгија
Детали