Used Trailers

55 Машини for sale As of: 14.11.2018


Нов
Приколка Frenzen TPA

Приколка Frenzen TPA

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.800 EUR

26835 Hesel Германија
Детали
Нов
Приколка [div] Nooteboom OSDBAZ-38 S

Приколка [div] Nooteboom OSDBAZ-38 S

ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

20.650 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

23.000 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Приколка [div] Chase 7T Ramp

Приколка [div] Chase 7T Ramp

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.313 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Приколка [div] Kögel S 5 SO

Приколка [div] Kögel S 5 SO

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.950 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Приколка [div] RT 100 - Novatech 100 ton roll-trailer

Приколка [div] RT 100 - Novatech 100 ton roll-trailer

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

100.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Приколка [div] RT 100 - Novatech 100 ton roll-trailer

Приколка [div] RT 100 - Novatech 100 ton roll-trailer

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

100.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Приколка [div] RT100 - Novatech 100 ton roll-trailer

Приколка [div] RT100 - Novatech 100 ton roll-trailer

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

100.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Приколка [div] Fortuna T150

Приколка [div] Fortuna T150

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

11.940 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Приколка [div] WELLMEYER STL31/120

Приколка [div] WELLMEYER STL31/120

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

105.000 EUR

14913 Jüterbog Германија
Детали
Приколка Multi-Trans VAL 30

Приколка Multi-Trans VAL 30

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

11.400 EUR

85368 Moosburg/ Pfrombach Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 30 AL-PA

Приколка [div] Transportwagen TPW 30 AL-PA

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

30.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] TPW 60 AL-PA

Приколка [div] TPW 60 AL-PA

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

60.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 16 AL-NF

Приколка [div] Transportwagen TPW 16 AL-NF

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] RT40-100T

Приколка [div] RT40-100T

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

100.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Приколка Multi-Trans VAL 30

Приколка Multi-Trans VAL 30

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

11.900 EUR

85368 Moosburg/ Pfrombach Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 50 AL-PA

Приколка [div] Transportwagen TPW 50 AL-PA

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

50.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

26.800 EUR

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 40 Tiefbett

Приколка [div] Transportwagen TPW 40 Tiefbett

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

40.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 8000 AL-PA

Приколка [div] Transportwagen TPW 8000 AL-PA

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 6000

Приколка [div] Transportwagen TPW 6000

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка [div] Transportwagen TPW 30 AL-PA

Приколка [div] Transportwagen TPW 30 AL-PA

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

30.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

73553 Alfdorf Германија
Детали
Приколка Multi-Trans VAL30  4-Rad-Lenkung

Приколка Multi-Trans VAL30 4-Rad-Lenkung

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

7.800 EUR

85368 Moosburg/ Pfrombach Германија
Детали