Sanders Heftrucks B.V.
Taller/Profesional

Sanders Heftrucks B.V.

Abonado desde: 2020

Varenschut 19 | 5705 DK Helmond | Países Bajos | www.sandersheftrucks.nl

none

Compra y venta de

Cesab

Información comercial

Sanders Heftrucks is een allround en full-service dienstverlener op het gebied van intern transport. De onderneming is opgericht op 1 januari 1980, en sinds die tijd staan de wensen van u als klant voorop.

Van een handpallettruck tot een 8,5 tons elektrische vorkheftruck. Van een brandstoftruck tot een hoogwerker. Maar ook voor maatwerk trucks; extra hefgewicht, bijzondere voorzetapparatuur of een speciale uitvoering, bij ons bent u verzekerd van de juiste oplossing voor de inzet in úw bedrijf.

Wij hebben een complete range aan vorkheftrucks en warehousetrucks beschikbaar die direct kunnen worden. Kijk daarom bij onze advertenties of neem contact op wanneer u iets speciaals zoekt.


Servicio Técnico

Servicio Técnico

Met individuele en persoonlijke service zorgen wij dagelijks dat uw intern transport zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Afhankelijk van uw wensen en de inzet van uw trucks, of u maar één heftruck of een volledig park aan intern transport bezit, zijn wij in staat de juiste service te bieden.

Al onze producten zijn ontwikkeld om de beste prestaties te kunnen leveren en het maximale resultaat te bereiken en met lokale service op maat, dag in.. dag uit!

Imágenes

Carretillas elevadoras: 16 Máquinas


Implementos: 0 Máquinas


Plataformas: 0 Máquinas


Limpieza industrial: 0 Máquinas


Baterias: 0 Máquinas


Cargadores: 0 Máquinas