De Ronde & Drubbel NV
Viszonteladók

De Ronde & Drubbel NV

Member since: 2021

Merksemsestraat 25-29 | 2060 Antwerpen | Belgium | www.de-ronde.com/

bronze

Kinek Szervizpartnere

Cég információk

Een rasecht familiebedrijf

Etablissementen de Ronde & Drubbel nv/sa is opgericht door John De Ronde sr. en Charles Drubbel in 1941 in Antwerpen. Het kopen, herstellen en verkopen van tweedehands tractoren was het bedrijf haar eerste activiteit. Charles was de man met de handige handen, John sr. was het commerciële brein en de man met de ideeën.

Begin jaren '60 trad John sr.'s zoon, Buddy de Ronde sr., toe tot het bedrijf. Onder zijn leiding en door technologische vooruitgang, evolueerde de focus van het bedrijf naar material handling. In 1968 werd De Ronde het importeurschap van het Duitse merk Steinbock Forklifts toegekend. In de jaren daaropvolgend breidde Buddy sr. het productgamma uit met magazijninrichting en opslagmateriaal.

Het duurde niet lang vooraleer het bedrijf derde generatie familieleden mocht verwelkomen. In 1988 en 1990 respectievelijk, volgden John de Ronde jr. en Martine de Ronde in de voetstappen van hun vader. In 2012 was het tijd voor een nieuwe mijlpaal; het bedrijf werd invoerder van Mitsubishi Forklift Trucks in België. Onder leiding van John jr. en Martine ontwikkelde De Ronde zich verder tot de magazijn totaalpartner dat het vandaag is. Na toetreding van de eerste familieleden van de vierde generatie in 2021 werd de familiale toekomst van het bedrijf verzekerd.


Állások : 0


Targonca: 0 Készülékek


Adapter: 0 Készülékek


Munkaállvány: 0 Készülékek


Takarítástechnika: 0 Készülékek


Akkumulátorok: 0 Készülékek


Töltők: 0 Készülékek


Emelőoszlopok: Készülékek


Alkatrészek: Készülékek