Wout Hogervorst VOF
Handlare

Wout Hogervorst VOF

Member since: 2020

Schippersvaartweg 56 | 2211TL Noordwijkerhout | Holland | www.wouthogervorst.nl/

none

Service för

Yale, Unicarriers, Nissan, Kubota

Företagsinformation

Wout Hogervorst V.O.F. is een 43 jaar bestaand familiebedrijf met zijn oorsprong in
de Landbouw Mechanisatie. De onderneming is als eenmanszaak gestart in 1976 met als doelstelling een zo breed mogelijk pakket te leveren voor de bloembollensector.
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt, door zich toe te leggen op het Creëren van maatwerkoplossingen.
Dit onder meer samen met een aantal grote Dealer- en Importeurschappen als Kubota, Kverneland, Mazzotti en Unicarriers / Nissan intern-transport.

Sinds eind 2017 is daar het Dealerschap voor Yale Materials Handling bijgekomen voor de regio's Noord- en Zuid Holland. Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa. Yale produceert een complete reeks Vorkheftrucks en Magazijntrucks die zorgen voor de laagste Cost of Ownership voor de Klant.

Door de uitbreiding van het Dealerschap betekend dit dat we een nog groter pakket kunnen leveren om uw wensen en behoeften te kunnen invullen. Het product-assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks, maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten.

WOUT HOGERVORST VOF Landbouwmechanisatie & intern transport
CREATING SOLUTIONS!


Bilder

Gaffeltruckar: 16 Maskiner


Aggregat: 0 Maskiner


Mobila Arbetsplattformar: 0 Maskiner


Städmaskiner: 2 Maskiner


Batterier: 0 Maskiner


Laddare: 0 Maskiner