Used four-way side loaders

186 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C 2500 STE

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C 2500 STE

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

HP4 2SU Hertfordshire Велика Британија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4500E

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4500E

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.500

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.550 mm

Цена

На барање

30500 MOLINA DE SEGURA Шпанија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift CBE3000

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift CBE3000

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

38112 Braunschweig Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4000 - TRIPLEX

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4000 - TRIPLEX

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.135

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

6.800 mm

Цена

28.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Baumann FOXX 40 / 14 / 45

Четворонасочен страничен утоварувач Baumann FOXX 40 / 14 / 45

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.978

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

29.000 EUR

9320 Nieuwerkerken Белгија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.320

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

39.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 40-D (3050) / nur 551h! / 5.200mm

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 40-D (3050) / nur 551h! / 5.200mm

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

551

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

28.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C2500DST

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C2500DST

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.108

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Votex-Bison MS - A - 2004

Четворонасочен страничен утоварувач Votex-Bison MS - A - 2004

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.550 mm

Цена

5.500 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Irion JEFY 35-33/13-12/60 MS

Четворонасочен страничен утоварувач Irion JEFY 35-33/13-12/60 MS

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.436

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

36041 Fulda Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Still FM-4W25

Четворонасочен страничен утоварувач Still FM-4W25

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.595

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.350 mm

Цена

22.900 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C 5000 SR

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C 5000 SR

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

37.400 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Jungheinrich ETV-Q 20

Четворонасочен страничен утоварувач Jungheinrich ETV-Q 20

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

9.000 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 30 Serie 2007

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 30 Serie 2007

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.236

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

13.900 EUR

26954 Nordenham Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EMS 35

Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EMS 35

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.431

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.600 mm

Цена

9.500 EUR

26954 Nordenham Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Transmanut TRANSVERSAL T45

Четворонасочен страничен утоварувач Transmanut TRANSVERSAL T45

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.815

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

26.800 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45D

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45D

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.828

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.470 mm

Цена

27.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач VKP AGILIFT 25G

Четворонасочен страничен утоварувач VKP AGILIFT 25G

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач VKP COMBI 48-15-40E

Четворонасочен страничен утоварувач VKP COMBI 48-15-40E

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

165

Капацитет

4.800 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач VKP AGILIFT 2500E

Четворонасочен страничен утоварувач VKP AGILIFT 2500E

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift CBE3000

Четворонасочен страничен утоварувач Combilift CBE3000

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

34

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

26639 Wiesmoor Германија
Детали