Used Four-way reachtrucks

61 Машини for sale As of: 23.09.2018


Нов
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000

Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

12.896

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

23.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C-4500-E

Четворонасочен регален вилушкар Combilift C-4500-E

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

774

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.900 mm

Цена

37.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Still FM Q 25 / 376 Std.

Четворонасочен регален вилушкар Still FM Q 25 / 376 Std.

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

376

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.335 mm

Цена

6.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C-5000-SL

Четворонасочен регален вилушкар Combilift C-5000-SL

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.265

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.040 mm

Цена

45.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV Q20

Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV Q20

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.838

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.200 mm

Цена

32.600 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETVQ 20

Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETVQ 20

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

640

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

24.500 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV-Q 20  290ZT

Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV-Q 20 290ZT

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.055

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000

Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.015

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

6.850 mm

Цена

32.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV-Q 20

Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETV-Q 20

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.260

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.600 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Sichelschmidt M925

Четворонасочен регален вилушкар Sichelschmidt M925

ГНП (Година на производство)

1989

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.964

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

7.400 mm

Цена

3.500 EUR

93186 Pettendorf Германија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар BT FRE270

Четворонасочен регален вилушкар BT FRE270

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.700 kg

Висина на дигање

6.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Atlet 250DTFVRE760UFS

Четворонасочен регален вилушкар Atlet 250DTFVRE760UFS

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.674

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

7.600 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Still FM4W25

Четворонасочен регален вилушкар Still FM4W25

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.908

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

31.500 EUR

62-090 Rokietnica Полска
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000 E

Четворонасочен регален вилушкар Combilift C4000 E

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

100

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.952 mm

Цена

59.250 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Combilift CB3000

Четворонасочен регален вилушкар Combilift CB3000

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

100

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

43.800 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Linde R25F / UFS250DTFVRF900

Четворонасочен регален вилушкар Linde R25F / UFS250DTFVRF900

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

9.000 mm

Цена

26.800 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Atlet UFS250DTFVRF450

Четворонасочен регален вилушкар Atlet UFS250DTFVRF450

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.500

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MQ-30 (2130-P-450) Déjà regardée 233 fois

Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MQ-30 (2130-P-450) Déjà regardée 233 fois

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

18.772

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.750 mm

Цена

21.800 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Baka EGSV 79-1209

Четворонасочен регален вилушкар Baka EGSV 79-1209

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.684

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

2.800 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Dimos EFY 5004-R/AC

Четворонасочен регален вилушкар Dimos EFY 5004-R/AC

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

13.241

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

12.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETVQ20

Четворонасочен регален вилушкар Jungheinrich ETVQ20

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.298

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.200 mm

Цена

11.980 EUR

38528 Adenbüttel Германија
Детали