Userd vertical order picker

500 Машини for sale As of: 26.05.2018


Vertical order picker Still IDEA
Vertical order picker
Still IDEA
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

665

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

5.253 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Vertical order picker EP JX1
Vertical order picker
EP JX1
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

4.880 mm

Цена

На барање

48619 Heek Германија
Детали
Vertical order picker Still EK 11 i ** 2W4300 - initiaal  ( 900 mm !! )
Vertical order picker
Still EK 11 i ** 2W4300 - initiaal ( 900 mm !! )
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.429

Капацитет

1.100 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 08  ** 2W1100
Vertical order picker
Linde V 08 ** 2W1100
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.104

Капацитет

700 kg

Висина на дигање

1.100 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still EK-X ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm ) NEW battery
Vertical order picker
Still EK-X ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.434

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.700 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still DEMO !!  EK 12 i ** 2W6460 - initiaal ( 1000 mm )
Vertical order picker
Still DEMO !! EK 12 i ** 2W6460 - initiaal ( 1000 mm )
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.049

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

6.460 mm

Цена

21.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker BT OME 100 M ** 2W3500 - initi (1000 mm ) NEW battery
Vertical order picker
BT OME 100 M ** 2W3500 - initi (1000 mm ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

980

Капацитет

850 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still EK-X ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm ) NEW battery
Vertical order picker
Still EK-X ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.446

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.700 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still MX-Q 13 - 3 **  3F6800 ** shuttle forks !!! * VNA
Vertical order picker
Still MX-Q 13 - 3 ** 3F6800 ** shuttle forks !!! * VNA
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.801

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

6.800 mm

Цена

18.350 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 10   ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm )
Vertical order picker
Linde V 10 ** 2W2700 - initiaal ( 1000 mm )
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.855

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.700 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker BT OPW 1200 HSE ** 3W8200 - ( 1250 ) NEW battery
Vertical order picker
BT OPW 1200 HSE ** 3W8200 - ( 1250 ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.832

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

8.200 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 12 ** 2W4900 - initiaal ( 1200 ) - NEW battery
Vertical order picker
Linde V 12 ** 2W4900 - initiaal ( 1200 ) - NEW battery
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.453

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still DEMO !! EK 10 **  2W1800  - initiaal
Vertical order picker
Still DEMO !! EK 10 ** 2W1800 - initiaal
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

692

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.800 mm

Цена

6.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 12 ** 3F9380 - initiaal ( 1200 ) NEW battery
Vertical order picker
Linde V 12 ** 3F9380 - initiaal ( 1200 ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.769

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

9.380 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still MX-Q 13 - 3 **  3F6800 ** shuttle forks !!! * VNA
Vertical order picker
Still MX-Q 13 - 3 ** 3F6800 ** shuttle forks !!! * VNA
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.697

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

6.800 mm

Цена

18.350 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 10 ** 2W4350 - initiaal (  1000 mm ) NEW bat
Vertical order picker
Linde V 10 ** 2W4350 - initiaal ( 1000 mm ) NEW bat
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.648

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker BT OPW 1200 HSE ** 3W8200 - ( 1250 ) NEW battery
Vertical order picker
BT OPW 1200 HSE ** 3W8200 - ( 1250 ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.185

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

8.200 mm

Цена

20.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Linde V 10 ** 2W4350 - initiaal (  1000 mm ) NEW bat
Vertical order picker
Linde V 10 ** 2W4350 - initiaal ( 1000 mm ) NEW bat
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.769

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

15.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker BT OSE 100 ** 2W1880 - initiaal
Vertical order picker
BT OSE 100 ** 2W1880 - initiaal
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.494

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.880 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker Still EK 11 ** 2W4900 - initiaal ( 1200 mm ) NEW battery
Vertical order picker
Still EK 11 ** 2W4900 - initiaal ( 1200 mm ) NEW battery
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.940

Капацитет

1.100 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Vertical order picker BT OSE 100 ** 2W1880 - initiaal
Vertical order picker
BT OSE 100 ** 2W1880 - initiaal
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.729

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.880 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали