Used LPG Forklifts

500 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Вилушкар на Плин Hyster H5.50XM

Вилушкар на Плин Hyster H5.50XM

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

11.794

Капацитет

5.500 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Still RX 70-25T  7326

Вилушкар на Плин Still RX 70-25T 7326

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.754

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.930 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин TCM FG25T6

Вилушкар на Плин TCM FG25T6

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.980

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

5.900 EUR

06766 Bitterfeld-Wolfen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 20 T /23458/

Вилушкар на Плин Linde H 20 T /23458/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.395

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.650 mm

Цена

13.000 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H16T-01

Вилушкар на Плин Linde H16T-01

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.600

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.850 mm

Цена

9.500 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.979

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

6.500 EUR

1729 Sofia Бугарија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Cesab M325G

Вилушкар на Плин Cesab M325G

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

21.443 EUR

CV47 1BG Warwickshire Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15 /21391/

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15 /21391/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

12.897

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

7.400 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32308

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32308

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.218

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

12.500 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32307

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32307

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.697

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

11.950 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32300

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15-32300

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.406

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

11.950 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.139

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

11.950 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.380

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

11.950 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H25T - BR 392

Вилушкар на Плин Linde H25T - BR 392

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.620

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.750 mm

Цена

На барање

86842 Türkheim Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 7FGF25

Вилушкар на Плин Toyota 7FGF25

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.806

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

6.506 EUR

CV47 1BG Warwickshire Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Hyster H2.00XM-S

Вилушкар на Плин Hyster H2.00XM-S

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

12.156

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

6.750 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 50 T/394

Вилушкар на Плин Linde H 50 T/394

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.135

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

19.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391 EVO

Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391 EVO

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.212

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.625 mm

Цена

22.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391

Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

12.734

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.145 mm

Цена

8.850 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.992

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.420 mm

Цена

12.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.534

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали