Used Sideloaders

234 Машини for sale As of: 15.07.2018


Нов
Страничен утоварувач Linde S50 316
Страничен утоварувач
Linde S50 316
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.238

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

15.723 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GX 50/16/60 TR
Страничен утоварувач
Baumann GX 50/16/60 TR
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

56.800 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Jumbo JDQN 50/14/45
Страничен утоварувач
Jumbo JDQN 50/14/45
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.345

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

17.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Kalmar DFQ80/14/45D
Страничен утоварувач
Kalmar DFQ80/14/45D
ГНП (Година на производство)

1991

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.027

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Jumbo J/SH 40/12/45
Страничен утоварувач
Jumbo J/SH 40/12/45
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.250

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

16.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann HX 50 / 12 / 57 TR
Страничен утоварувач
Baumann HX 50 / 12 / 57 TR
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.983

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.700 mm

Цена

36.800 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GS 75/14/40
Страничен утоварувач
Baumann GS 75/14/40
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

7.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

38.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Jumbo LQNG 40/12/45
Страничен утоварувач
Jumbo LQNG 40/12/45
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.145

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

29.700 EUR

49824 Neuenhaus Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Jumbo J/SHPs 120/16/45V
Страничен утоварувач
Jumbo J/SHPs 120/16/45V
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.653

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.550 mm

Цена

67.200 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GS 120/16/45 SFH
Страничен утоварувач
Baumann GS 120/16/45 SFH
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

102.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Linde S50
Страничен утоварувач
Linde S50
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.000

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

7.700 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GX60/16/40
Страничен утоварувач
Baumann GX60/16/40
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.552

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.430 mm

Цена

33.000 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Страничен утоварувач Fantuzzi SF50 NUR 2563 B.Std.
Страничен утоварувач
Fantuzzi SF50 NUR 2563 B.Std.
ГНП (Година на производство)

1993

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.563

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

12.000 EUR

41564 Kaarst Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Jumbo JDQ 70/14/40
Страничен утоварувач
Jumbo JDQ 70/14/40
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.659

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

34.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Irion DFQ 50/12/45
Страничен утоварувач
Irion DFQ 50/12/45
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.673

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

27.500 EUR

84076 Pfeffenhausen Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann EHX 30/14/51 Seitenstapler Hubhöhe 5.10m 3.000KG
Страничен утоварувач
Baumann EHX 30/14/51 Seitenstapler Hubhöhe 5.10m 3.000KG
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.950

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.100 mm

Цена

29.800 EUR

27367 Sottrum Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann DFQ 40/14/45
Страничен утоварувач
Baumann DFQ 40/14/45
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.251

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

27.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GX80L - DEMO
Страничен утоварувач
Baumann GX80L - DEMO
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

117

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

109.000 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GS 50/12/40
Страничен утоварувач
Baumann GS 50/12/40
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.221

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

37.400 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Hubtex LQN 50-12-50
Страничен утоварувач
Hubtex LQN 50-12-50
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.938

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

16.000 EUR

3755 DE Eemnes Холандија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Fenwick S50
Страничен утоварувач
Fenwick S50
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.090

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.470 mm

Цена

24.000 EUR

60300 Senlis Франција
Детали