Used Counterbalance Forklift Trucks

500 Машини for sale As of: 23.07.2018


Нов
Дизел вилушкари Hyster H 16.00 XM-12
Дизел вилушкари
Hyster H 16.00 XM-12
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

52

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

3.980 mm

Цена

На барање

45891 Gelsenkirchen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H 80 D/900/396
Дизел вилушкари
Linde H 80 D/900/396
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

19.580

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

19.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX60-80/ 900
Електричен - 4 тркала
Still RX60-80/ 900
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

60

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.050 mm

Цена

112.000 EUR

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D 90 S 7
Дизел вилушкари
Doosan D 90 S 7
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

184

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

69.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck SVE 16 -120
Дизел вилушкари
Svetruck SVE 16 -120
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.980

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

79.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 60-5 FD 80
Дизел вилушкари
Toyota 60-5 FD 80
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.438

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCE160-12
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

59.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H8.00XL2
Дизел вилушкари
Hyster H8.00XL2
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.720

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.670 mm

Цена

18.900 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCD160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCD160-12
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

19.564

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

3.630 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H80D-02 (396)
Дизел вилушкари
Linde H80D-02 (396)
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

19.890

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.150 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE 120-12 Kompakt
Дизел вилушкари
Kalmar DCE 120-12 Kompakt
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.201

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

77.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP100DC
Дизел вилушкари
Yale GDP100DC
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.292

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

3.350 mm

Цена

На барање

4791 EZ Klundert Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 13,6-600B
Дизел вилушкари
SMV 13,6-600B
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.207

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Konecranes F 16-600 C
Дизел вилушкари
Konecranes F 16-600 C
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Fenwick H160
Дизел вилушкари
Fenwick H160
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.500

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

7.850 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP160EC
Дизел вилушкари
Yale GDP160EC
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.200

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.650 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF120D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF120D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала HC (Hangcha) A160
Електричен - 4 тркала
HC (Hangcha) A160
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

600 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала HC (Hangcha) J100
Електричен - 4 тркала
HC (Hangcha) J100
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF80D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF80D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари Still R70-80
Дизел вилушкари
Still R70-80
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.631

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

6.052 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали