Used Articulated Trucks/VNA

165 Машини for sale As of: 19.07.2018


Нов
Зглобни дампери Magaziner EK1100
Зглобни дампери
Magaziner EK1100
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.100 kg

Висина на дигање

2 mm

Цена

42.000 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Magaziner EK1100
Зглобни дампери
Magaziner EK1100
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

499

Капацитет

1.100 kg

Висина на дигање

5.700 mm

Цена

15.000 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Flexi  FLEXI G4
Зглобни дампери
Flexi FLEXI G4
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.285

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

9.450 mm

Цена

17.006 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Зглобни дампери Flexi FLEXI G4
Зглобни дампери
Flexi FLEXI G4
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.670

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

8.330 mm

Цена

17.006 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Зглобни дампери Atlet 125DTFXG670URF
Зглобни дампери
Atlet 125DTFXG670URF
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

6.700 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери Hyster C1.0
Зглобни дампери
Hyster C1.0
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.800

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

7.240 mm

Цена

15.000 EUR

RO-62202 Bucuresti Rumänien
Детали
Нов
Зглобни дампери Bendi B318-82SS
Зглобни дампери
Bendi B318-82SS
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.252

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

8.200 mm

Цена

14.053 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Зглобни дампери Aisle Master 20S
Зглобни дампери
Aisle Master 20S
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.556

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.352 mm

Цена

На барање

ME17 1XD Kent Велика Британија
Детали
Нов
Зглобни дампери Magaziner EK 12/148 Induktiv
Зглобни дампери
Magaziner EK 12/148 Induktiv
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.671

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

8.700 mm

Цена

9.800 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери BT VRE150
Зглобни дампери
BT VRE150
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

9 mm

Цена

5.200 EUR

62-872 Godziesze Wielkie Полска
Детали
Нов
Зглобни дампери BT VCE 100 ac * 2W4700 ** VNA  ** NEW battery
Зглобни дампери
BT VCE 100 ac * 2W4700 ** VNA ** NEW battery
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.754

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EFX 413  X+S * 119 - 6250 DZ * ( VNA !! ) new bat.
Зглобни дампери
Jungheinrich EFX 413 X+S * 119 - 6250 DZ * ( VNA !! ) new bat.
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.432

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

6.250 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EFX 413 X + S * 079 - 6000 DZ (  VNA !! )
Зглобни дампери
Jungheinrich EFX 413 X + S * 079 - 6000 DZ ( VNA !! )
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.782

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери Linde K 10 - 2W6000 * - VNA
Зглобни дампери
Linde K 10 - 2W6000 * - VNA
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.051

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich ETX-K125SG120/600
Зглобни дампери
Jungheinrich ETX-K125SG120/600
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.200

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

7.750 mm

Цена

8.500 EUR

5928 PR Venlo Холандија
Детали
Нов
Зглобни дампери BT VR 1500
Зглобни дампери
BT VR 1500
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.481

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

11.990 EUR

46539 Dinslaken Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 619h!
Зглобни дампери
Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 619h!
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

619

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

18.200 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 983h!
Зглобни дампери
Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 983h!
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

938

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

20.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 460h!
Зглобни дампери
Jungheinrich EFX 413 / Triplex: 5.25m! / nur 460h!
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

460

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

21.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Нов
Зглобни дампери Jungheinrich EKX 515
Зглобни дампери
Jungheinrich EKX 515
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

12.250 mm

Цена

16.000 EUR

747 91 Orlova Чешка Република
Детали
Нов
Зглобни дампери Crown TSP 6000
Зглобни дампери
Crown TSP 6000
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

17.198

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

8.610 mm

Цена

На барање

2550 Kontich Белгија
Детали