Машини за чистење RCM

10 Машини As of: 20.09.2018


Нов
Чистач и вакуум машина  за чистење RCM 703S

Чистач и вакуум машина за чистење RCM 703S

Тип на мотор

Мануелен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење RCM Brava 600ET

Чистач и вакуум машина за чистење RCM Brava 600ET

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

68 mm

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

500 EUR

85435 Erding Германија
Детали
Чистач RCM Brava 800 ET

Чистач RCM Brava 800 ET

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2015

Цена

2.670 EUR

45307 Essen Германија
Детали
Нов
Автоматски влажен чистач RCM Combo DSA

Автоматски влажен чистач RCM Combo DSA

Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Автоматски влажен чистач RCM Drive T

Автоматски влажен чистач RCM Drive T

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
чистачи/сушачи RCM ELAN

чистачи/сушачи RCM ELAN

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

На барање

43014 Medesano - PARMA Италија
Детали
чистачи/сушачи RCM GO 501

чистачи/сушачи RCM GO 501

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

53 mm

ГНП (Година на производство)

2015

Цена

1.200 EUR

38179 Groß Schwülper Германија
Детали
Автоматски влажен чистач RCM Metro 1103

Автоматски влажен чистач RCM Metro 1103

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење RCM R700E/TOP

Чистач и вакуум машина за чистење RCM R700E/TOP

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Чистач RCM Rv703 H/1

Чистач RCM Rv703 H/1

Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

7.500 EUR

51588 Nümbrecht Германија
Детали