Машини за чистење Nilfisk

10 Машини As of: 21.07.2018


Автоматски влажен чистач Nilfisk 343B
Автоматски влажен чистач
Nilfisk 343B
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

На барање

6003 NM Weert Холандија
Детали
Чистач Nilfisk Advance Retriever 580 L
Чистач
Nilfisk Advance Retriever 580 L
Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Автоматски влажен чистач Nilfisk BR 1100 C-XL
Автоматски влажен чистач
Nilfisk BR 1100 C-XL
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

107 mm

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

На барање

10028 Trofarello (TO) Италија
Детали
чистачи/сушачи Nilfisk CR1200
чистачи/сушачи
Nilfisk CR1200
Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.900 EUR

42-660 Kalety Полска
Детали
Чистач Nilfisk CR1200
Чистач
Nilfisk CR1200
Тип на мотор

Мануелен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
чистачи/сушачи Nilfisk CR1200
чистачи/сушачи
Nilfisk CR1200
Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
чистачи/сушачи Nilfisk CR1200
чистачи/сушачи
Nilfisk CR1200
Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
чистачи/сушачи Nilfisk CR1200
чистачи/сушачи
Nilfisk CR1200
Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Чистач на висок притисок Nilfisk MH 4M-210/1000 PAX
Чистач на висок притисок
Nilfisk MH 4M-210/1000 PAX
Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2017

Цена

2.400 EUR

76661 Philippsburg Германија
Детали
Чистач на висок притисок Nilfisk Neptune 4-54X
Чистач на висок притисок
Nilfisk Neptune 4-54X
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

2.590 EUR

09419 Thum OT Herold Германија
Детали