Машини за чистење Hako

22 Машини As of: 18.07.2018


Нов
Чистач и вакуум машина  за чистење Hako 900
Чистач и вакуум машина за чистење
Hako 900
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Автоматски влажен чистач Hako B 650/07
Автоматски влажен чистач
Hako B 650/07
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.400 EUR

56244 Ettinghausen Германија
Детали
Автоматски влажен чистач Hako B 655 S
Автоматски влажен чистач
Hako B 655 S
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

1.000 EUR

56244 Ettinghausen Германија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење Hako B450
Чистач и вакуум машина за чистење
Hako B450
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
чистачи/сушачи Hako B910
чистачи/сушачи
Hako B910
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

110 mm

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

На барање

ME17 1XD Kent Велика Британија
Детали
Автоматски влажен чистач Hako B910
Автоматски влажен чистач
Hako B910
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

88 mm

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

На барање

5928 PR Venlo Холандија
Детали
Нов
Чистач Hako B910
Чистач
Hako B910
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Машина за чистење улици Hako Citymaster 1800
Машина за чистење улици
Hako Citymaster 1800
Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

5.500 EUR

05-090 Janki Полска
Детали
Машина за чистење улици Hako Citymaster 2000
Машина за чистење улици
Hako Citymaster 2000
Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Чистач Hako Citymaster 300
Чистач
Hako Citymaster 300
Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

17.900 EUR

4030 Linz Аустрија
Детали
Чистач Hako Hako Jonas 1000 V
Чистач
Hako Hako Jonas 1000 V
Тип на мотор

Бензин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.200 EUR

90614 Ammerndorf Германија
Детали
чистачи/сушачи Hako Hakomatic B 750 R
чистачи/сушачи
Hako Hakomatic B 750 R
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

4.800 EUR

77963 Schwanau Германија
Детали
Автоматски влажен чистач Hako Hakomatic B550-850
Автоматски влажен чистач
Hako Hakomatic B550-850
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Чистач Hako Hakomatic B70// 1167 Std Naß-Kehrmaschine
Чистач
Hako Hakomatic B70// 1167 Std Naß-Kehrmaschine
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

2.300 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Чистач Hako Hakomatic B70// 1307 Std Naß-Kehrmaschine
Чистач
Hako Hakomatic B70// 1307 Std Naß-Kehrmaschine
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

2.200 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење Hako HAKOMATIC1000
Чистач и вакуум машина за чистење
Hako HAKOMATIC1000
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

9999

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Чистач Hako Hamster 700E
Чистач
Hako Hamster 700E
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

1.000 EUR

49377 Vechta Германија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење Hako Hamster 780E
Чистач и вакуум машина за чистење
Hako Hamster 780E
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2001

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Чистач Hako Jonas 1000
Чистач
Hako Jonas 1000
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.200 EUR

47626 Kevelaer-Winnekendonk Германија
Детали
Чистач Hako Jonas 1000
Чистач
Hako Jonas 1000
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.500 EUR

47626 Kevelaer-Winnekendonk Германија
Детали
Чистач Hako JONAS 1450V
Чистач
Hako JONAS 1450V
Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

5.200 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали