Машини за чистење Dulevo

9 Машини As of: 24.09.2018


Нов
Чистач и вакуум машина  за чистење Dulevo 1100SV

Чистач и вакуум машина за чистење Dulevo 1100SV

Тип на мотор

Плин

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Чистач Dulevo 90DK

Чистач Dulevo 90DK

Тип на мотор

Дизел

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
чистачи/сушачи Dulevo G600

чистачи/сушачи Dulevo G600

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2004

Цена

1.950 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење Dulevo H 47 RO

Чистач и вакуум машина за чистење Dulevo H 47 RO

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

1998

Цена

На барање

36054 Montebello Vicentino (VI) Италија
Детали
Автоматски влажен чистач Dulevo H 815 Energy Comfort II

Автоматски влажен чистач Dulevo H 815 Energy Comfort II

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

7.900 EUR

92318 Neumarkt Германија
Детали
Чистач и вакуум машина  за чистење Dulevo H47RO

Чистач и вакуум машина за чистење Dulevo H47RO

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

2.950 EUR

4255 HW Nieuwendijk Холандија
Детали
Автоматски влажен чистач Dulevo H505

Автоматски влажен чистач Dulevo H505

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Автоматски влажен чистач Dulevo H707

Автоматски влажен чистач Dulevo H707

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

2.200 EUR

54439 Saarburg Германија
Детали
чистачи/сушачи Dulevo H707 SP Edelstahlausführung

чистачи/сушачи Dulevo H707 SP Edelstahlausführung

Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

3.450 EUR

32832 Augustdorf Германија
Детали