Машини за чистење Advance

2 Машини As of: 15.07.2018


Чистач на висок притисок Advance 3270 TST
Чистач на висок притисок
Advance 3270 TST
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

0

Цена

300 EUR

03044 Cottbus Германија
Детали
Автоматски влажен чистач Advance BR 700 C
Автоматски влажен чистач
Advance BR 700 C
Тип на мотор

Електричен

Ширина на чистење

0 mm

ГНП (Година на производство)

2003

Цена

1 EUR

76187 Karlsruhe Германија
Детали