Used Reach Stackers

137 Машини for sale As of: 22.11.2018


Нов
Регален вилушкар Linde C4130/4

Регален вилушкар Linde C4130/4

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

18.480

Капацитет

41.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

95.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Регален вилушкар Hyster RS45-31CH

Регален вилушкар Hyster RS45-31CH

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

18.734

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

140.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-60S5

Регален вилушкар Kalmar DRF450-60S5

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

11.100

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

На барање

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-70S5XS

Регален вилушкар Kalmar DRF450-70S5XS

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

11.100

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

На барање

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC45-27TA5

Регален вилушкар SMV SC45-27TA5

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

11.700

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

14.900 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRS4531-S5

Регален вилушкар Kalmar DRS4531-S5

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар Linde C45-35TL5

Регален вилушкар Linde C45-35TL5

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

13.026

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.900 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-70C5X

Регален вилушкар Kalmar DRF450-70C5X

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

13.211

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.260 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC 4535TA5

Регален вилушкар SMV SC 4535TA5

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.062

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

42.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV 4531TB5

Регален вилушкар SMV 4531TB5

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

16.685

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар Hyster RS46 33H

Регален вилушкар Hyster RS46 33H

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.582

Капацитет

46.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

65.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Регален вилушкар Valmet RSD4018 5TLS

Регален вилушкар Valmet RSD4018 5TLS

ГНП (Година на производство)

1993

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.325

Капацитет

40.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

25.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Регален вилушкар Konecranes SMV4531 TB5

Регален вилушкар Konecranes SMV4531 TB5

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

14.999

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.300 mm

Цена

140.000 EUR

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-60S5

Регален вилушкар Kalmar DRF450-60S5

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.265

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

На барање

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Linde C4130/4

Регален вилушкар Linde C4130/4

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

18.479

Капацитет

41.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар CVS Ferrari F148

Регален вилушкар CVS Ferrari F148

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.770

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

15.285 mm

Цена

На барање

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF100-54S6

Регален вилушкар Kalmar DRF100-54S6

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

18.000

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

16.200 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF100-54S6

Регален вилушкар Kalmar DRF100-54S6

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

18.000

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

16.200 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-65S6X

Регален вилушкар Kalmar DRF450-65S6X

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

20.000

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

16.800 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Hyster RS 45-27

Регален вилушкар Hyster RS 45-27

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

26.000

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

100.000 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC4535TA5

Регален вилушкар SMV SC4535TA5

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

23.688

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали