Used High lift pallet trucks seat

109 Машини for sale As of: 23.07.2018


Нов
High lift pallet truck seat Stöcklin EFI 1600
High lift pallet truck seat
Stöcklin EFI 1600
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.293

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

2.800 mm

Цена

12.800 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Stöcklin EFI 1600
High lift pallet truck seat
Stöcklin EFI 1600
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.062

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

13.700 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Linde W20-127-01
High lift pallet truck seat
Linde W20-127-01
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.501

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

21.300 EUR

30559 Hannover Германија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Jungheinrich ESC 213 Betriebsstunden 523
High lift pallet truck seat
Jungheinrich ESC 213 Betriebsstunden 523
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

523

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

4.300 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Charlatte TE 225
High lift pallet truck seat
Charlatte TE 225
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

7.194

Капацитет

22.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.500 EUR

9320 Nieuwerkerken Белгија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Atlet A/160SDTFVHJN540
High lift pallet truck seat
Atlet A/160SDTFVHJN540
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.388

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

3.350 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
High lift pallet truck seat Jungheinrich ESC 216 // HH 5.250 mm / FH 1.830 mm / Triplex / guter Zustand
High lift pallet truck seat
Jungheinrich ESC 216 // HH 5.250 mm / FH 1.830 mm / Triplex / guter Zustand
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.050

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

7.500 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
High lift pallet truck seat Jungheinrich ESC 216
High lift pallet truck seat
Jungheinrich ESC 216
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.050

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

7.400 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
High lift pallet truck seat BT RSS 1350
High lift pallet truck seat
BT RSS 1350
ГНП (Година на производство)

1985

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.350 kg

Висина на дигање

3.350 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
High lift pallet truck seat BT RSS 1350
High lift pallet truck seat
BT RSS 1350
ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.970

Капацитет

1.350 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
High lift pallet truck seat BT SR 1.6 L / 2
High lift pallet truck seat
BT SR 1.6 L / 2
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

21.064

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.350 mm

Цена

2.250 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
High lift pallet truck seat Mitsubishi SBS15NI
High lift pallet truck seat
Mitsubishi SBS15NI
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.763

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

На барање

176 02 Järfälla Шведска
Детали
High lift pallet truck seat TCM RPS 13 BM
High lift pallet truck seat
TCM RPS 13 BM
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.279

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
High lift pallet truck seat Linde L16R
High lift pallet truck seat
Linde L16R
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.131

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

4.900 EUR

97340 Marktbreit Германија
Детали
High lift pallet truck seat Toyota 5FBRE10
High lift pallet truck seat
Toyota 5FBRE10
ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.862

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

3.000 EUR

97340 Marktbreit Германија
Детали
High lift pallet truck seat Linde L12LS
High lift pallet truck seat
Linde L12LS
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.644

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.524 mm

Цена

На барање

9700 Oudenaarde Белгија
Детали
High lift pallet truck seat Linde L12LS
High lift pallet truck seat
Linde L12LS
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.786

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.524 mm

Цена

На барање

9700 Oudenaarde Белгија
Детали
High lift pallet truck seat Yale MS12S
High lift pallet truck seat
Yale MS12S
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.076

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.600 mm

Цена

4.500 EUR

45307 Essen Германија
Детали
High lift pallet truck seat Linde L16R
High lift pallet truck seat
Linde L16R
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.181

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

1.700 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
High lift pallet truck seat Linde L 16 R
High lift pallet truck seat
Linde L 16 R
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.059

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

На барање

33334 Gütersloh Германија
Детали
High lift pallet truck seat Jungheinrich EKC 12.5
High lift pallet truck seat
Jungheinrich EKC 12.5
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.980

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

2.250 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали