Used Electric Platform Trucks

69 Машини for sale As of: 20.09.2018


Нов
Електрични камиони со платформа Rocla TP20AC

Електрични камиони со платформа Rocla TP20AC

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.048

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа CAT Lift Trucks NPV20N2

Електрични камиони со платформа CAT Lift Trucks NPV20N2

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

906

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

220 mm

Цена

5.630 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Yamaha YDRE

Електрични камиони со платформа Yamaha YDRE

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.490 EUR

22043 Hamburg Германија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Linde P 60

Електрични камиони со платформа Linde P 60

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.313

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

8.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Linde DEMO !!  P 30 - electro trekker !!

Електрични камиони со платформа Linde DEMO !! P 30 - electro trekker !!

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

867

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

5.500 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Linde DEMO !! P 50 - electro trekker !!

Електрични камиони со платформа Linde DEMO !! P 50 - electro trekker !!

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

205

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Linde DEMO !! P 30 - electro trekker !!

Електрични камиони со платформа Linde DEMO !! P 30 - electro trekker !!

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

724

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Still R 07 - 25 * NEW battery

Електрични камиони со платформа Still R 07 - 25 * NEW battery

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

9.916

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

21.850 EUR

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.609

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа Linde P250

Електрични камиони со платформа Linde P250

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

13.562

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

9700 Oudenaarde Белгија
Детали
Електрични камиони со платформа MAFI MTE 3/30 P

Електрични камиони со платформа MAFI MTE 3/30 P

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

12.322

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.900 EUR

26345 Bockhorn Германија
Детали
Електрични камиони со платформа Linde W20 (127)

Електрични камиони со платформа Linde W20 (127)

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

12

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.900

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.997 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.053

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.997 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.111

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.363

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.037

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

Електрични камиони со платформа Rocla TPS20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.215

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Електрични камиони со платформа [div] TPC ET20A

Електрични камиони со платформа [div] TPC ET20A

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

19.500 EUR

38179 Groß Schwülper Германија
Детали
Електрични камиони со платформа Still R 08 - 20

Електрични камиони со платформа Still R 08 - 20

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.759

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

14.800 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Електрични камиони со платформа Linde P60Z

Електрични камиони со платформа Linde P60Z

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.384

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

9700 Oudenaarde Белгија
Детали