Used pallet trucks seat

91 Машини for sale As of: 14.11.2018


Нов
Pallet truck seat Still EXD-S20

Pallet truck seat Still EXD-S20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.144

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

1.600 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Pallet truck seat Still EXD-S20

Pallet truck seat Still EXD-S20

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.602

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

1.600 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Pallet truck seat Linde T16 (360)

Pallet truck seat Linde T16 (360)

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.490

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Pallet truck seat Linde L12LS

Pallet truck seat Linde L12LS

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.670

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.610 mm

Цена

На барање

49324 Melle Германија
Детали
Нов
Pallet truck seat Jungheinrich ERE120

Pallet truck seat Jungheinrich ERE120

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

8.226

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Pallet truck seat Still EXUS22

Pallet truck seat Still EXUS22

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

7.057

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.000 EUR

62-090 Rokietnica Полска
Детали
Нов
Pallet truck seat Atlet PS125

Pallet truck seat Atlet PS125

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.236

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

2.990 mm

Цена

На барање

1047 Budapest Унгарија
Детали
Нов
Pallet truck seat Jungheinrich ESE 20

Pallet truck seat Jungheinrich ESE 20

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

20.719

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.400 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Pallet truck seat Hyster RP2.0N

Pallet truck seat Hyster RP2.0N

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.101

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

120 mm

Цена

9.200 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Нов
Pallet truck seat Hyster RP2.0N

Pallet truck seat Hyster RP2.0N

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

630

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

130 mm

Цена

7.200 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Нов
Pallet truck seat Linde T18 (1152)

Pallet truck seat Linde T18 (1152)

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

470

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Pallet truck seat Linde T16 (1152)

Pallet truck seat Linde T16 (1152)

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.787

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Pallet truck seat Hyster RP2.0N

Pallet truck seat Hyster RP2.0N

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

13.290 EUR

39326 Wolmirstedt Германија
Детали
Pallet truck seat Mitsubishi PBR20N

Pallet truck seat Mitsubishi PBR20N

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.300

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

5.250 EUR

48308 Senden Германија
Детали
Pallet truck seat HC (Hangcha) CB20-TSC1

Pallet truck seat HC (Hangcha) CB20-TSC1

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

385

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Pallet truck seat HC (Hangcha) CB20-TSC1

Pallet truck seat HC (Hangcha) CB20-TSC1

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

416

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Pallet truck seat BT LPE200

Pallet truck seat BT LPE200

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.655

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.500 EUR

9120 Beveren (Waas) Белгија
Детали
Pallet truck seat Jungheinrich ESE 120

Pallet truck seat Jungheinrich ESE 120

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.775

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.900 EUR

59192 Bergkamen Германија
Детали
Pallet truck seat Linde T20SF

Pallet truck seat Linde T20SF

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4921 Hohenzell Аустрија
Детали
Pallet truck seat Jungheinrich ESD 120 Betriebsstunden 1259

Pallet truck seat Jungheinrich ESD 120 Betriebsstunden 1259

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.259

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

1.660 mm

Цена

2.600 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Pallet truck seat Linde L14SP

Pallet truck seat Linde L14SP

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.000

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.324 mm

Цена

6.600 EUR

79618 Rheinfelden Германија
Детали