Used electric pallet trucks

500 Машини for sale As of: 20.01.2019


Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBV20N2

Електричен палетар Mitsubishi PBV20N2

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.068

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBV20N

Електричен палетар Mitsubishi PBV20N

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.800 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.557

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.500 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP20M

Електричен палетар Mitsubishi PBP20M

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

86

Капацитет

1.998 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.500 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP20M

Електричен палетар Mitsubishi PBP20M

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.983

Капацитет

1.998 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.200 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP20N2

Електричен палетар Mitsubishi PBP20N2

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.500 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP20N2

Електричен палетар Mitsubishi PBP20N2

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.500 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

902

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

Електричен палетар Mitsubishi PBP13M

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

800 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар Still EXD-SF 20

Електричен палетар Still EXD-SF 20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

4.801

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

2.100 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Still Citi One

Електричен палетар Still Citi One

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

40

Капацитет

500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Still Citi One

Електричен палетар Still Citi One

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

28

Капацитет

500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Atlet PLP200N

Електричен палетар Atlet PLP200N

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.363

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Jungheinrich ESE120

Електричен палетар Jungheinrich ESE120

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.043

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Jungheinrich ESE120

Електричен палетар Jungheinrich ESE120

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

219

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Still EXU18

Електричен палетар Still EXU18

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

545

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Jungheinrich EJE M15G

Електричен палетар Jungheinrich EJE M15G

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

617

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Toyota LWE160

Електричен палетар Toyota LWE160

ГНП (Година на производство)

2019

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.990 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Toyota LWE140

Електричен палетар Toyota LWE140

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.890 EUR

66629 Freisen Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Jungheinrich EJE 116

Електричен палетар Jungheinrich EJE 116

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.500

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.450 EUR

26835 Hesel Германија
Детали