Used Hand Pallet Trucks

194 Машини for sale As of: 16.07.2018


Нов
Рачен палетар BT LWE 200 - Lithium-Ionen-Battery / 2to
Рачен палетар
BT LWE 200 - Lithium-Ionen-Battery / 2to
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.792

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.750 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен палетар Clark GS25 S4 RA 1150 x 525
Рачен палетар
Clark GS25 S4 RA 1150 x 525
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

297 EUR

42929 Wermelskirchen Германија
Детали
Нов
Рачен палетар LIFTER WK-TPM-LITE
Рачен палетар
LIFTER WK-TPM-LITE
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.371 EUR

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Нов
Рачен палетар Schefer SHW PRIMUS 10E
Рачен палетар
Schefer SHW PRIMUS 10E
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

880 EUR

99819 Krauthausen/Eisenach Германија
Детали
Нов
Рачен палетар Logitrans P 2582
Рачен палетар
Logitrans P 2582
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

205 mm

Цена

370 EUR

46325 Borken Германија
Детали
Нов
Рачен палетар Linde M20-1150-GALV
Рачен палетар
Linde M20-1150-GALV
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Рачен палетар Linde M20-1150-SCALE
Рачен палетар
Linde M20-1150-SCALE
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Рачен палетар Linde M20-1000-SS
Рачен палетар
Linde M20-1000-SS
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Рачен палетар Noblelift SPT15 1,5T new!
Рачен палетар
Noblelift SPT15 1,5T new!
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

2.308 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Рачен палетар Pramac I-TON
Рачен палетар
Pramac I-TON
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

700 kg

Висина на дигање

160 mm

Цена

560 EUR

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
Рачен палетар Pramac Basic
Рачен палетар
Pramac Basic
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

272 EUR

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
Рачен палетар Logitrans Panther Silent
Рачен палетар
Logitrans Panther Silent
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

650 EUR

50169 Kerpen-Türnich Германија
Детали
Рачен палетар Logitrans Panther 2581
Рачен палетар
Logitrans Panther 2581
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

465 EUR

50169 Kerpen-Türnich Германија
Детали
Рачен палетар BT SWE-200-D
Рачен палетар
BT SWE-200-D
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.597

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

2.100 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Рачен палетар Electricars B10024
Рачен палетар
Electricars B10024
ГНП (Година на производство)

1993

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.150 EUR

45721 Haltern am See Германија
Детали
Рачен палетар Yale ELHP25
Рачен палетар
Yale ELHP25
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

289 EUR

97340 Marktbreit Германија
Детали
Рачен палетар Pramac I-Ton S2
Рачен палетар
Pramac I-Ton S2
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

190 mm

Цена

На барање

22955 Hoisdorf Германија
Детали
Рачен палетар Pramac PX20
Рачен палетар
Pramac PX20
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.940 EUR

2453 Sommerein Аустрија
Детали
Рачен палетар BT LHM230
Рачен палетар
BT LHM230
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

385 EUR

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Рачен палетар BT LHM230
Рачен палетар
BT LHM230
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

385 EUR

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали
Рачен палетар BT LHM230
Рачен палетар
BT LHM230
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

385 EUR

08130 Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona) Шпанија
Детали