User horizontal order picker

500 Машини for sale As of: 26.05.2018


Horizontal order picker BT OSE 120 CB * 2F2700
Horizontal order picker
BT OSE 120 CB * 2F2700
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.995

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.200 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde N 20 ** 2400 x 520
Horizontal order picker
Linde N 20 ** 2400 x 520
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.946

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

250 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde V 08 - 01 ** 2W1100
Horizontal order picker
Linde V 08 - 01 ** 2W1100
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.133

Капацитет

700 kg

Висина на дигање

1.100 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker BT OSE 100 w ** 2W1100 - NEW battery !!
Horizontal order picker
BT OSE 100 w ** 2W1100 - NEW battery !!
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.934

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.100 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde V 10 ( 5212 ) ** 2W1050 - ( 800 mm ) - NEW battery
Horizontal order picker
Linde V 10 ( 5212 ) ** 2W1050 - ( 800 mm ) - NEW battery
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.350

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.050 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde N 20 Li ** 2W2000 + initiaal
Horizontal order picker
Linde N 20 Li ** 2W2000 + initiaal
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.542

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.000 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde V 10 ( 5212 ) ** 2W1050 - ( 800 mm ) - NEW battery
Horizontal order picker
Linde V 10 ( 5212 ) ** 2W1050 - ( 800 mm ) - NEW battery
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.177

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.050 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Linde V 08-02 ** 2W1800 - initiaal * NEW battery !!
Horizontal order picker
Linde V 08-02 ** 2W1800 - initiaal * NEW battery !!
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.162

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

1.800 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Horizontal order picker Still SU 20
Horizontal order picker
Still SU 20
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.269

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

160 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Horizontal order picker Linde T20S
Horizontal order picker
Linde T20S
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.682

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.800 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали
Horizontal order picker Still XLOGO1AC
Horizontal order picker
Still XLOGO1AC
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.166

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker Still CX-T
Horizontal order picker
Still CX-T
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.631

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker FAC MAG3010
Horizontal order picker
FAC MAG3010
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Horizontal order picker Linde N 20 VI  1111
Horizontal order picker
Linde N 20 VI 1111
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.002

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Horizontal order picker Linde N 20 VI  1111
Horizontal order picker
Linde N 20 VI 1111
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.526

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Horizontal order picker Still CX20
Horizontal order picker
Still CX20
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.423

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker Still CX20
Horizontal order picker
Still CX20
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.695

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker Still CX-T
Horizontal order picker
Still CX-T
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.381

Капацитет

1 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker Still CX-T
Horizontal order picker
Still CX-T
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.192

Капацитет

1 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Horizontal order picker Jungheinrich ERE 224
Horizontal order picker
Jungheinrich ERE 224
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.083

Капацитет

2.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.400 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Horizontal order picker Jungheinrich ERE 224
Horizontal order picker
Jungheinrich ERE 224
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.015

Капацитет

2.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.500 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали