Used Pedestrian stackers

500 Машини for sale As of: 15.07.2018


Нов
Рачен стакер Linde L20 - 2to/1000Std/Bj.2012/Intig.Ladeg.
Рачен стакер
Linde L20 - 2to/1000Std/Bj.2012/Intig.Ladeg.
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.000

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.030 mm

Цена

6.650 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер BT SWE 120 L - /Initialhub/Freihub/Batterie2014
Рачен стакер
BT SWE 120 L - /Initialhub/Freihub/Batterie2014
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.352

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

5.200 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Jungheinrich EJC 112 - 968Std/1,2to/Batterie 2015
Рачен стакер
Jungheinrich EJC 112 - 968Std/1,2to/Batterie 2015
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

968

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

5.750 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Jungheinrich EJC 112 - Bj.2016 / HH 3.600 mm
Рачен стакер
Jungheinrich EJC 112 - Bj.2016 / HH 3.600 mm
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.336

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

6.750 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Jungheinrich EJC 112 - HH 3.600mm / Bj. 2016
Рачен стакер
Jungheinrich EJC 112 - HH 3.600mm / Bj. 2016
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.930

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

6.750 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Linde L 12    Batt.2016
Рачен стакер
Linde L 12 Batt.2016
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

3.000 EUR

94405 Landau Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Crown --
Рачен стакер
Crown --
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.674

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.005 mm

Цена

4.500 EUR

79312 Emmendingen Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still TSX20
Рачен стакер
Still TSX20
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.952

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV-S20
Рачен стакер
Still EGV-S20
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.911

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still ERC25AGE
Рачен стакер
Still ERC25AGE
ГНП (Година на производство)

1989

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.798

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Vestergaard S-12
Рачен стакер
Vestergaard S-12
ГНП (Година на производство)

1990

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.350 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV-S14LB
Рачен стакер
Still EGV-S14LB
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.761

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV14
Рачен стакер
Still EGV14
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.913

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.840 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV12
Рачен стакер
Still EGV12
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

148

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.015 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV-S14
Рачен стакер
Still EGV-S14
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.236

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.290 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV-S14
Рачен стакер
Still EGV-S14
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.482

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

5.390 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EXV12
Рачен стакер
Still EXV12
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

674

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.020 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV14
Рачен стакер
Still EGV14
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.856

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

2.930 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV-S14LB
Рачен стакер
Still EGV-S14LB
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.110

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still TS-X20
Рачен стакер
Still TS-X20
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.419

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EXV12
Рачен стакер
Still EXV12
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.557

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.515 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали