Used rough-terrain-forklifts

254 Машини for sale As of: 15.07.2018


Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MSI50H
Вилушкар за груб терен
Manitou MSI50H
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.010

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.570 mm

Цена

31.600 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MH25-4T
Вилушкар за груб терен
Manitou MH25-4T
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.900

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

30500 MOLINA DE SEGURA Шпанија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Wacker 701S
Вилушкар за груб терен
Wacker 701S
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

206

Капацитет

680 kg

Висина на дигање

2.660 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен JCB 2CX AIRMASTER
Вилушкар за груб терен
JCB 2CX AIRMASTER
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.787 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен JCB 926 4X4
Вилушкар за груб терен
JCB 926 4X4
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.800

Капацитет

2.600 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

6.787 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен JCB 926 4X4
Вилушкар за груб терен
JCB 926 4X4
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.600 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

6.787 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MSI 40 T
Вилушкар за груб терен
Manitou MSI 40 T
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC50 Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC50 Powershift
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.139

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

28.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Kalmar DCE 50-6HM
Вилушкар за груб терен
Kalmar DCE 50-6HM
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

13.809

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.950 mm

Цена

20.500 EUR

07554 Korbußen / Gera Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC40T Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC40T Powershift
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.553

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

37.600 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC50T Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC50T Powershift
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.887

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

39.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен JCB 940-4 IIIB - DEMO - TRIPLEX
Вилушкар за груб терен
JCB 940-4 IIIB - DEMO - TRIPLEX
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

79

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

68.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MSI40
Вилушкар за груб терен
Manitou MSI40
ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.046

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.740 mm

Цена

14.890 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Prins TIGER XLE 1.2
Вилушкар за груб терен
Prins TIGER XLE 1.2
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен CAT Lift Trucks 950H
Вилушкар за груб терен
CAT Lift Trucks 950H
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Ausa C300H 2012r side shift
Вилушкар за груб терен
Ausa C300H 2012r side shift
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.636

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

18.425 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Komatsu D61PX-15 Caterpillar track 860/1070/4100 mm
Вилушкар за груб терен
Komatsu D61PX-15 Caterpillar track 860/1070/4100 mm
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.452

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

44.500 EUR

32-031 Mogilany Полска
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Ausa C150H X4
Вилушкар за груб терен
Ausa C150H X4
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

591

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
Вилушкар за груб терен Manitou M30-4 Allrad
Вилушкар за груб терен
Manitou M30-4 Allrad
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

20

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

45.900 EUR

76661 Philippsburg Германија
Детали
Вилушкар за груб терен IPO Lifts 50.33.060 DR (Hydrodynamic)
Вилушкар за груб терен
IPO Lifts 50.33.060 DR (Hydrodynamic)
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

70

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

1517 Sofia Бугарија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C11M
Вилушкар за груб терен
Ausa C11M
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

25

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

18.750 EUR

99819 Krauthausen/Eisenach Германија
Детали