Used Forklifts Yale

500 Машини for sale As of: 22.09.2018


Нов
Електричен - 4 тркала Yale ERC 50 (ohne batterie !)

Електричен - 4 тркала Yale ERC 50 (ohne batterie !)

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

447

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.550 mm

Цена

4.000 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.530

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

На барање

51674 Wiehl-Marienhagen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.045

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

На барање

51674 Wiehl-Marienhagen Германија
Детали
Нов
Регален палетар Yale MR16

Регален палетар Yale MR16

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

461

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.526 mm

Цена

На барање

50126 Bergheim Германија
Детали
Нов
Регален палетар Yale MR14

Регален палетар Yale MR14

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.566

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

6.876 mm

Цена

13.500 EUR

50126 Bergheim Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP30VX, S/N B875B24466K

Дизел вилушкари Yale GDP30VX, S/N B875B24466K

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.303

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.915 mm

Цена

22.488 EUR

4900 Langenthal Швајцарија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP45VX, S/N J813B01574L

Дизел вилушкари Yale GDP45VX, S/N J813B01574L

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.628

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

6.650 mm

Цена

30.771 EUR

4900 Langenthal Швајцарија
Детали
Нов
Рачен стакер Yale SA1350, S/N 208-14-42127

Рачен стакер Yale SA1350, S/N 208-14-42127

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.917

Капацитет

1.350 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

6.679 EUR

4900 Langenthal Швајцарија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP 20 SVX /21677/

Дизел вилушкари Yale GDP 20 SVX /21677/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.165

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

7.400 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Yale ERP18VT

Електричен - 4 тркала Yale ERP18VT

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

9.800

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

3.215 mm

Цена

16.700 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

Вилушкар на Плин Yale GLP55VX

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.162

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

3.050 mm

Цена

На барање

51674 Wiehl-Marienhagen Германија
Детали
Нов
Регален палетар Yale MR 14

Регален палетар Yale MR 14

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.900

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP 25 VX /20053/

Вилушкар на Плин Yale GLP 25 VX /20053/

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.154

Капацитет

2.440 kg

Висина на дигање

4.330 mm

Цена

8.200 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.639

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

51674 Wiehl-Marienhagen Германија
Детали
Нов
Регален палетар Yale MR16

Регален палетар Yale MR16

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.154

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.076 mm

Цена

На барање

50126 Bergheim Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Yale MS 12 28

Рачен стакер Yale MS 12 28

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

267

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.800 mm

Цена

3.200 EUR

27412 Westertimke Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Yale ERP25VL

Електричен - 4 тркала Yale ERP25VL

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.635

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

20.000 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Рачен стакер Yale MS 12 Triplex

Рачен стакер Yale MS 12 Triplex

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.200

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

5.800 EUR

3300 Ardagger Stift Аустрија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.944

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

Вилушкар на Плин Yale GLP25VX

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.710

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Yale GDP20VX, S/N C810B03354E

Дизел вилушкари Yale GDP20VX, S/N C810B03354E

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

300

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

16.476 EUR

4900 Langenthal Швајцарија
Детали