Used Forklifts Toyota

500 Машини for sale As of: 22.09.2018


Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-7FD40

Дизел вилушкари Toyota 02-7FD40

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 7FBE10

Електричен- 3 тркала Toyota 7FBE10

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Рачен палетар Toyota HT23

Рачен палетар Toyota HT23

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.300 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

125 EUR

43036 Fidenza - PARMA Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBEKT16 /21145/

Електричен- 3 тркала Toyota 8FBEKT16 /21145/

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

11.603

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

9.800 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF40 /21580/

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF40 /21580/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.777

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

19.300 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15 /19852/

Вилушкар на Плин Toyota 02-8FGF15 /19852/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.233

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

10.800 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 /20641/

Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 /20641/

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.736

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

11.500 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF50

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF50

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

27.000 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 4FB15

Електричен - 4 тркала Toyota 4FB15

ГНП (Година на производство)

1990

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

4.000 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-8-FDF-30

Дизел вилушкари Toyota 02-8-FDF-30

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.481

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

12.800 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 8FBMKT20

Електричен - 4 тркала Toyota 8FBMKT20

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBEST15

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBEST15

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 52-8FDF25

Дизел вилушкари Toyota 52-8FDF25

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 8FBET20

Електричен - 4 тркала Toyota 8FBET20

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 // HH 3.340 mm / FH 1.600 mm / Duplex / Seitenschieber

Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 // HH 3.340 mm / FH 1.600 mm / Duplex / Seitenschieber

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.570

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.340 mm

Цена

8.300 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 8FBMT15 /20952/

Електричен - 4 тркала Toyota 8FBMT15 /20952/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.372

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

8.800 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-7FD45 /23207/

Дизел вилушкари Toyota 02-7FD45 /23207/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.622

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

11.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 /20643/

Електричен- 3 тркала Toyota 8FBET15 /20643/

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.569

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

12.200 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

Дизел вилушкари Toyota 02-8FDF25

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали