Used Forklifts TCM

339 Машини for sale As of: 23.09.2018


Нов
Вилушкар на Плин TCM FG25N3 /2.8 - TRIPLEX

Вилушкар на Плин TCM FG25N3 /2.8 - TRIPLEX

ГНП (Година на производство)

1990

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.716

Капацитет

2.800 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

6.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала TCM FVB15H4

Електричен - 4 тркала TCM FVB15H4

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD30T3

Дизел вилушкари TCM FD30T3

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

70

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

574 00 Thessaloniki Грција
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала TCM FTB 18

Електричен - 4 тркала TCM FTB 18

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.804

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

5.800 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD70-2

Дизел вилушкари TCM FD70-2

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.975

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала TCM FB35-7S

Електричен - 4 тркала TCM FB35-7S

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.980

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

15.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD30 T3

Дизел вилушкари TCM FD30 T3

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

10.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD30 T3

Дизел вилушкари TCM FD30 T3

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.500

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

13.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD 30

Дизел вилушкари TCM FD 30

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

62-834 Ceków Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин TCM FG25 T3

Вилушкар на Плин TCM FG25 T3

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.980

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

13.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM Y1D2A25H

Дизел вилушкари TCM Y1D2A25H

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

17.200 EUR

LV1013 riga Латвија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD-25-Z-5-T

Дизел вилушкари TCM FD-25-Z-5-T

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

15.308

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на бензин TCM FHGE15T4

Вилушкар на бензин TCM FHGE15T4

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Бензин

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.683

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

1300 Kumanovo Македонија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала TCM FB30-7

Електричен - 4 тркала TCM FB30-7

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD 25 T3

Дизел вилушкари TCM FD 25 T3

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.980

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

14.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала TCM FTB18-7

Електричен- 3 тркала TCM FTB18-7

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.275

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

06217 Merseburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD15-E1

Дизел вилушкари TCM FD15-E1

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

137

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

06217 Merseburg Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала TCM FTB20 E1

Електричен- 3 тркала TCM FTB20 E1

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

880

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

16.980 EUR

04827 Gerichshain Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин TCM FG25T3

Вилушкар на Плин TCM FG25T3

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.178

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

8.500 EUR

8740 Oostrozebeke Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FD 70 - 9

Дизел вилушкари TCM FD 70 - 9

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.500

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

25.000 EUR

3300 Ardagger Stift Аустрија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин TCM FG 25 T6

Вилушкар на Плин TCM FG 25 T6

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.961

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

15.300 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали