Used Forklifts Svetruck

124 Машини for sale As of: 25.09.2018


Нов
Дизел вилушкари Svetruck 20-120-42

Дизел вилушкари Svetruck 20-120-42

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck 28120-46

Дизел вилушкари Svetruck 28120-46

ГНП (Година на производство)

1981

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.071

Капацитет

28.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

47.000 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck 16120

Дизел вилушкари Svetruck 16120

ГНП (Година на производство)

1983

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

19.058

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

6.470 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck 1260-30 Zinkenverstellung Seitenschieber 2640 Betriebsstunden

Дизел вилушкари Svetruck 1260-30 Zinkenverstellung Seitenschieber 2640 Betriebsstunden

ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.640

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

33.500 EUR

54441 Trassem Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck 25120-45

Дизел вилушкари Svetruck 25120-45

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.686

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

78.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Svetruck 12120-35

Дизел вилушкари Svetruck 12120-35

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.000

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

01465 Langebrück Германија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32 Total Refit

Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32 Total Refit

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

34.167

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

48.300 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32

Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

34.706

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

25.300 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 16CS 4H

Носач за контејнери Svetruck 16CS 4H

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

24.020

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

8.400 mm

Цена

27.600 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 1260-30

Дизел вилушкари Svetruck 1260-30

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.810

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

3.100 mm

Цена

59.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 16-1200

Дизел вилушкари Svetruck 16-1200

ГНП (Година на производство)

1982

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

18.622

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

6.400 mm

Цена

22.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 28-1200

Дизел вилушкари Svetruck 28-1200

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.593

Капацитет

28.000 kg

Висина на дигање

3.020 mm

Цена

На барање

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 50-120-57

Дизел вилушкари Svetruck 50-120-57

ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

50.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

85.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 12.120

Дизел вилушкари Svetruck 12.120

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

15.170

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

37.500 EUR

49456 Bakum Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck SVE 16 -120

Дизел вилушкари Svetruck SVE 16 -120

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.980

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

79.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 1260

Дизел вилушкари Svetruck 1260

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

13.891

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

6.540 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 13.6120

Дизел вилушкари Svetruck 13.6120

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.100

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

75.000 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.101

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

3.050 mm

Цена

65.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.525

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

3.050 mm

Цена

65.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

Дизел вилушкари Svetruck 13.6-120-32

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.176

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

3.050 mm

Цена

65.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Дизел вилушкари Svetruck 16120-38 nur 3771 Originalstunden

Дизел вилушкари Svetruck 16120-38 nur 3771 Originalstunden

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.771

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

32832 Augustdorf Германија
Детали