Used Forklifts Still

500 Машини for sale As of: 20.09.2018


Нов
Дизел вилушкари Still RX 70-30 /21314/

Дизел вилушкари Still RX 70-30 /21314/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.137

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

9.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV 12

Рачен стакер Still EGV 12

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

480

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.950 mm

Цена

3.350 EUR

31515 Wunstorf Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Still RX 70-30 /23306/

Дизел вилушкари Still RX 70-30 /23306/

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.571

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.220 mm

Цена

10.600 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60-20 /23308/

Електричен - 4 тркала Still RX 60-20 /23308/

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.400

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.100 mm

Цена

7.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Still RX 70-25 TDI /23300/

Дизел вилушкари Still RX 70-25 TDI /23300/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.300

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

9.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still EFG 1/5002

Електричен- 3 тркала Still EFG 1/5002

ГНП (Година на производство)

1985

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.298

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.150 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Horizontal order picker Still

Horizontal order picker Still

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.153

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.990 EUR

46539 Dinslaken Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EGV 1250

Рачен стакер Still EGV 1250

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.876

Капацитет

1.249 kg

Висина на дигање

2.830 mm

Цена

2.100 EUR

27412 Westertimke Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still RX 20-15 / 6210

Електричен- 3 тркала Still RX 20-15 / 6210

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.823

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.620 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Still RX70-16T

Вилушкар на Плин Still RX70-16T

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

18.859

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

8.000 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Still R70-40T

Вилушкар на Плин Still R70-40T

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.389

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

11.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари Still RX70-30

Дизел вилушкари Still RX70-30

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.638

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.820 mm

Цена

8.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX60-35

Електричен - 4 тркала Still RX60-35

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.674

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.170 mm

Цена

14.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Still EXU-S22

Електричен палетар Still EXU-S22

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.970

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.650 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Still RX70-16T

Вилушкар на Плин Still RX70-16T

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

16.274

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.580 mm

Цена

7.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Still RX70-25T

Вилушкар на Плин Still RX70-25T

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.621

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

4.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Still EXV10BASIC

Рачен стакер Still EXV10BASIC

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

283

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.550 mm

Цена

1.950 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still R 60-40 (bat 2013)

Електричен - 4 тркала Still R 60-40 (bat 2013)

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

6.500 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60 - 30

Електричен - 4 тркала Still RX 60 - 30

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.189

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

26.800 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still RX20-16

Електричен- 3 тркала Still RX20-16

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.669

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX60-50

Електричен - 4 тркала Still RX60-50

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.315

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

42929 Wermelskirchen Германија
Детали