Used Forklifts Steinbock Boss

130 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Страничен утоварувач Steinbock Boss 547/MK5B-3

Страничен утоварувач Steinbock Boss 547/MK5B-3

ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

09419 Thum OT Herold Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Steinbock Boss CD 33

Дизел вилушкари Steinbock Boss CD 33

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.966

Капацитет

3.300 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

6.950 EUR

49393 Lohne Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Steinbock Boss RH 30 D

Дизел вилушкари Steinbock Boss RH 30 D

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.884

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

6.880 EUR

78224 Singen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss JE13

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss JE13

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.973

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

5.550 mm

Цена

2.950 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Steinbock Boss CL 25C

Вилушкар на Плин Steinbock Boss CL 25C

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.780

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

9.750 EUR

18198 Stäbelow / Rostock Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16 MKIVA-1

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16 MKIVA-1

ГНП (Година на производство)

1990

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

3.900 EUR

75433 Maulbronn Германија
Детали
Нов
Регален палетар Steinbock Boss WR 14

Регален палетар Steinbock Boss WR 14

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.027

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

4.250 mm

Цена

1.990 EUR

27383 Abbendorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Steinbock Boss WP12

Рачен стакер Steinbock Boss WP12

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

890

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

1.150 EUR

26169 Friesoythe/Markhausen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Steinbock Boss DFG3DRA/420

Дизел вилушкари Steinbock Boss DFG3DRA/420

ГНП (Година на производство)

1978

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.882

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

3.900 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Електричен - 4 тркала Steinbock Boss PE 25

Електричен - 4 тркала Steinbock Boss PE 25

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.729

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

6.500 EUR

59192 Bergkamen Германија
Детали
Дизел вилушкари Steinbock Boss G42-1200

Дизел вилушкари Steinbock Boss G42-1200

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

42.000 kg

Висина на дигање

7.500 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Рачен стакер Steinbock Boss WP16 400T

Рачен стакер Steinbock Boss WP16 400T

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.062

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

2.600 EUR

60437 Kalbach / Frankfurt a. Main Германија
Детали
Дизел вилушкари Steinbock Boss DFG 70

Дизел вилушкари Steinbock Boss DFG 70

ГНП (Година на производство)

1980

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

8.750 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Рачен стакер Steinbock Boss WP 10

Рачен стакер Steinbock Boss WP 10

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

807

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

2.950 EUR

27412 Westertimke Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE 16

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE 16

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

30.004

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.150 mm

Цена

3.200 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16-100MPMKAI-A1

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16-100MPMKAI-A1

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.330 mm

Цена

3.500 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16MKIV-A-1

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE16MKIV-A-1

ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

35.825

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.330 mm

Цена

2.500 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE20-66MPMKVIIA-1

Електричен- 3 тркала Steinbock Boss LE20-66MPMKVIIA-1

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.330 mm

Цена

3.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Рачен стакер Steinbock Boss WP 13 Betriebsstunden 1694 Batterie 2013

Рачен стакер Steinbock Boss WP 13 Betriebsstunden 1694 Batterie 2013

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.694

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

3.590 mm

Цена

2.600 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Дизел вилушкари Steinbock Boss NH 20

Дизел вилушкари Steinbock Boss NH 20

ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.000

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

4.990 EUR

83024 Rosenheim Германија
Детали
Дизел вилушкари Steinbock Boss B 1212 MK5A-1

Дизел вилушкари Steinbock Boss B 1212 MK5A-1

ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.075

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

32.800 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали