Used Forklifts Stöcklin

129 Машини for sale As of: 17.11.2018


Нов
Електричен палетар Stöcklin EDP 2001-P

Електричен палетар Stöcklin EDP 2001-P

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.384

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

110 mm

Цена

На барање

9536 Schwarzenbach SG Швајцарија
Детали
Нов
Рачен палетар Stöcklin SHR 2000/3000

Рачен палетар Stöcklin SHR 2000/3000

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

34434 Borgentreich Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Stöcklin EHS 1600

Рачен стакер Stöcklin EHS 1600

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.830

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

6.300 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Stöcklin EDI 14

Рачен стакер Stöcklin EDI 14

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

320

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.750 mm

Цена

6.900 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Stöcklin EHI 1600

Рачен стакер Stöcklin EHI 1600

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.940

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.750 mm

Цена

6.300 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Stöcklin EDD1001-P

Електричен палетар Stöcklin EDD1001-P

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

1.686 mm

Цена

3.400 EUR

33775 Versmold / Groß-Gerau Германија
Детали
Електричен палетар Stöcklin EDP 20

Електричен палетар Stöcklin EDP 20

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

5.600 EUR

53842 Troisdorf Германија
Детали
Рачен стакер Stöcklin eds12

Рачен стакер Stöcklin eds12

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

76187 Karlsruhe Германија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EHS200 (NO FUNCTION)

Рачен стакер Stöcklin EHS200 (NO FUNCTION)

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

850 EUR

7245CA Laren(gld.) Холандија
Детали
Електричен палетар Stöcklin EDP mini

Електричен палетар Stöcklin EDP mini

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

988

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

На барање

42929 Wermelskirchen Германија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EH i 1600

Рачен стакер Stöcklin EH i 1600

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.060

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

2.800 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EDD1001-P

Рачен стакер Stöcklin EDD1001-P

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.247

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

2.386 mm

Цена

На барање

33334 Gütersloh Германија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EHI 1600

Рачен стакер Stöcklin EHI 1600

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.131

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

9.000 EUR

58511 Lüdenscheid Германија
Детали
Електричен палетар Stöcklin EDP2001-P

Електричен палетар Stöcklin EDP2001-P

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.000

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.900 EUR

21641 Apensen Германија
Детали
Pallet truck seat Stöcklin ESP 2000

Pallet truck seat Stöcklin ESP 2000

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

664

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.800 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Pallet truck seat Stöcklin EFI 18

Pallet truck seat Stöcklin EFI 18

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.836 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Рачен палетар Stöcklin SHR 2000

Рачен палетар Stöcklin SHR 2000

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

210 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Рачен палетар Stöcklin SHR 2000

Рачен палетар Stöcklin SHR 2000

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

210 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EDS 1000

Рачен стакер Stöcklin EDS 1000

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.855

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.400 mm

Цена

2.900 EUR

86316 Friedberg- Derching Германија
Детали
High lift pallet truck seat Stöcklin EFI 1600

High lift pallet truck seat Stöcklin EFI 1600

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.293

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

2.800 mm

Цена

12.800 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Рачен стакер Stöcklin EDS 12

Рачен стакер Stöcklin EDS 12

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.436 mm

Цена

10.600 EUR

71272 Renningen Германија
Детали