Used Forklifts SMV

83 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Дизел вилушкари SMV 20-1200B

Дизел вилушкари SMV 20-1200B

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

16.722

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC45-27TA5

Регален вилушкар SMV SC45-27TA5

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

11.700

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

14.900 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 25-1200C

Дизел вилушкари SMV 25-1200C

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

266

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

252.950 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV SL16-1200B

Дизел вилушкари SMV SL16-1200B

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.021

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

20457 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC 4535TA5

Регален вилушкар SMV SC 4535TA5

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.062

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

42.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV 4531TB5

Регален вилушкар SMV 4531TB5

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

16.685

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 20-1200 C

Дизел вилушкари SMV 20-1200 C

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.445

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 16-1200 B

Дизел вилушкари SMV 16-1200 B

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.122

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

72.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 20-1200B

Дизел вилушкари SMV 20-1200B

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

16.502

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 16-900B

Дизел вилушкари SMV 16-900B

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.797

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV SC4535TA5

Регален вилушкар SMV SC4535TA5

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

23.688

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

11.026

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

15.385 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

13.539

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

15.385 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

Дизел вилушкари SMV 5 ECB 80

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

12.689

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

15.385 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар SMV 4535TB5

Регален вилушкар SMV 4535TB5

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.625

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Дизел вилушкари SMV SL 25-1200 B

Дизел вилушкари SMV SL 25-1200 B

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.934

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Дизел вилушкари SMV SL16-1200B

Дизел вилушкари SMV SL16-1200B

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

17.308

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Регален вилушкар SMV 4531 TB5

Регален вилушкар SMV 4531 TB5

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10.179

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.300 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Регален вилушкар SMV 4531 TB5

Регален вилушкар SMV 4531 TB5

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10.116

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.300 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали
Регален вилушкар SMV SC2016CA

Регален вилушкар SMV SC2016CA

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.137

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

10.500 mm

Цена

На барање

26135 Oldenburg Германија
Детали
Дизел вилушкари SMV 13,6-600B

Дизел вилушкари SMV 13,6-600B

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

10.842

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

1045 AR Amsterdam Холандија
Детали