Used Forklifts Rocla

41 Машини for sale As of: 13.11.2018


Нов
Стакер основа Rocla SP 16 I TR /21508/

Стакер основа Rocla SP 16 I TR /21508/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.207

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Rocla SW 16 /21445/

Стакер основа Rocla SW 16 /21445/

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.043

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

950 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Rocla SW 16 /21458/

Стакер основа Rocla SW 16 /21458/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.254

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

955 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Стакер основа Rocla SP 16 I /21512/

Стакер основа Rocla SP 16 I /21512/

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.564

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1.300 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Рачен стакер Rocla SP16i

Рачен стакер Rocla SP16i

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.388

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

2.500 mm

Цена

3.421 EUR

731 36 Köping Шведска
Детали
Регален палетар Rocla  F16 TREV 6300 /21538/

Регален палетар Rocla F16 TREV 6300 /21538/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.204

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.200 mm

Цена

1.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Horizontal order picker Rocla PHL10S

Horizontal order picker Rocla PHL10S

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

На барање

46930 Quart de Poblet Шпанија
Детали
Регален палетар Rocla HS 16 F - NEUGERÄT

Регален палетар Rocla HS 16 F - NEUGERÄT

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

17.950 EUR

4690 Schlatt Аустрија
Детали
Регален палетар Rocla F 16 TREV /21457/

Регален палетар Rocla F 16 TREV /21457/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

740

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

2.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Стакер основа Rocla SP 16 I /21468/

Стакер основа Rocla SP 16 I /21468/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.820

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

2.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Стакер основа Rocla SST 16 /21469/

Стакер основа Rocla SST 16 /21469/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.821

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

1.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Регален палетар Rocla SST 12 AC

Регален палетар Rocla SST 12 AC

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

10.498 EUR

BG-4000 Plovdiv Бугарија
Детали
Стакер основа Rocla TTS 12 DS 4300

Стакер основа Rocla TTS 12 DS 4300

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.598

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Електричен палетар Rocla TW20 AC

Електричен палетар Rocla TW20 AC

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.469

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.300 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Електричен палетар Rocla TW20 AC

Електричен палетар Rocla TW20 AC

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.708

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.300 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Рачен стакер Rocla SSI15AC

Рачен стакер Rocla SSI15AC

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.052

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

6.750 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Електричен палетар Rocla TP22

Електричен палетар Rocla TP22

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.404

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Електричен палетар Rocla PS10F

Електричен палетар Rocla PS10F

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

131

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Регален палетар Rocla HX20S

Регален палетар Rocla HX20S

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.476

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

11.500 EUR

65719 Hofheim - Wallau Германија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Rocla TMEN20

Четворонасочен регален вилушкар Rocla TMEN20

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

101

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Рачен стакер Rocla SW12

Рачен стакер Rocla SW12

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

459

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали