Used Forklifts Raymond

54 Машини for sale As of: 19.07.2018


Регален палетар Raymond 750-DR32TT
Регален палетар
Raymond 750-DR32TT
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.587 kg

Висина на дигање

6.400 mm

Цена

На барање

US-55352 Minnesota УСА
Детали
Регален палетар Raymond 750-DR32TT
Регален палетар
Raymond 750-DR32TT
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.587 kg

Висина на дигање

6.400 mm

Цена

На барање

US-55352 Minnesota УСА
Детали
Vertical order picker Raymond RSS40
Vertical order picker
Raymond RSS40
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.671

Капацитет

1.814 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

US-14031 New York УСА
Детали
Vertical order picker Raymond 03 EASI-OPC30TT
Vertical order picker
Raymond 03 EASI-OPC30TT
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.400

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

9.245 mm

Цена

На барање

US-60406 Illinois УСА
Детали
Vertical order picker Raymond 03 EASI-OPC30TT
Vertical order picker
Raymond 03 EASI-OPC30TT
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.200

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

9.245 mm

Цена

На барање

US-60406 Illinois УСА
Детали
Стакер основа Raymond 740-R45TT
Стакер основа
Raymond 740-R45TT
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.064

Капацитет

2.041 kg

Висина на дигање

8.153 mm

Цена

На барање

US-60406 Illinois УСА
Детали
Стакер основа Raymond 740-R45TT
Стакер основа
Raymond 740-R45TT
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.064

Капацитет

2.041 kg

Висина на дигање

8.153 mm

Цена

На барање

US-60406 Illinois УСА
Детали
Стакер основа Raymond 740-R45TT
Стакер основа
Raymond 740-R45TT
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

12.400

Капацитет

2.041 kg

Висина на дигање

7.645 mm

Цена

На барање

US-60406 Illinois УСА
Детали
Електричен- 3 тркала Raymond R30-030ET
Електричен- 3 тркала
Raymond R30-030ET
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.624

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

8.593 EUR

US-94601 California УСА
Детали
Електричен палетар Raymond  8410
Електричен палетар
Raymond 8410
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.900

Капацитет

2.721 kg

Висина на дигање

152 mm

Цена

1.636 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Електричен палетар Raymond  8410
Електричен палетар
Raymond 8410
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.800

Капацитет

2.721 kg

Висина на дигање

152 mm

Цена

1.636 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond  R40TT
Стакер основа
Raymond R40TT
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.814 kg

Висина на дигање

7.645 mm

Цена

2.798 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond  740DR32TT
Стакер основа
Raymond 740DR32TT
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.000

Капацитет

1.451 kg

Висина на дигање

9.448 mm

Цена

11.969 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond  740DR32TT
Стакер основа
Raymond 740DR32TT
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

1.451 kg

Висина на дигање

9.448 mm

Цена

11.969 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond OPC30TT
Стакер основа
Raymond OPC30TT
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.000

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

9.245 mm

Цена

5.597 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond  540OPC30TT
Стакер основа
Raymond 540OPC30TT
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.000

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

8.839 mm

Цена

11.624 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Електричен палетар Raymond  SB-CSR30T
Електричен палетар
Raymond SB-CSR30T
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

16.800

Капацитет

1.360 kg

Висина на дигање

9.905 mm

Цена

6.802 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond  EASIDR25TT
Стакер основа
Raymond EASIDR25TT
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.900

Капацитет

1.133 kg

Висина на дигање

6.857 mm

Цена

5.597 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Стакер основа Raymond 740R45TT
Стакер основа
Raymond 740R45TT
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.041 kg

Висина на дигање

8.839 mm

Цена

3.874 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Електричен - 4 тркала Raymond 750DR32TT
Електричен - 4 тркала
Raymond 750DR32TT
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.000

Капацитет

1.451 kg

Висина на дигање

8.381 mm

Цена

12.615 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали
Електричен - 4 тркала Raymond 750DR32TT
Електричен - 4 тркала
Raymond 750DR32TT
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

1.451 kg

Висина на дигање

8.381 mm

Цена

12.615 EUR

US-08221 New Jersey УСА
Детали