Used Forklifts Raniero

113 Машини for sale As of: 21.07.2018


Електричен - 4 тркала Raniero AC120-6-CO-C
Електричен - 4 тркала
Raniero AC120-6-CO-C
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

44

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC-80-9 CO
Електричен - 4 тркала
Raniero AC-80-9 CO
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.372

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

99.900 EUR

45307 Essen Германија
Детали
Вилушкар на Плин Raniero C120H-G
Вилушкар на Плин
Raniero C120H-G
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

290

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

78.500 EUR

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH60SBE
Електричен - 4 тркала
Raniero RH60SBE
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

234

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC80-9-CO-C
Електричен - 4 тркала
Raniero AC80-9-CO-C
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

2.850 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC180-6-CO-HT
Електричен - 4 тркала
Raniero AC180-6-CO-HT
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3

Капацитет

18.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC140-6-CO-HT
Електричен - 4 тркала
Raniero AC140-6-CO-HT
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

14.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC150-6-CO-HT
Електричен - 4 тркала
Raniero AC150-6-CO-HT
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

15.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC150-6-CO-HT
Електричен - 4 тркала
Raniero AC150-6-CO-HT
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

15.000 kg

Висина на дигање

4.150 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC80-6-CO
Електричен - 4 тркала
Raniero AC80-6-CO
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC80-6-CO
Електричен - 4 тркала
Raniero AC80-6-CO
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.720 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH80
Електричен - 4 тркала
Raniero RH80
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

68

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC80-9-CO
Електричен - 4 тркала
Raniero AC80-9-CO
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero AC80-9-CO
Електричен - 4 тркала
Raniero AC80-9-CO
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Квадро

Работни часови

78

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

8.800 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH70
Електричен - 4 тркала
Raniero RH70
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

192

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

6.600 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero ACL70
Електричен - 4 тркала
Raniero ACL70
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

5.800 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH70C (Container)
Електричен - 4 тркала
Raniero RH70C (Container)
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

52

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH180
Електричен - 4 тркала
Raniero RH180
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9

Капацитет

18.000 kg

Висина на дигање

6.600 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH180
Електричен - 4 тркала
Raniero RH180
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

101

Капацитет

18.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH80
Електричен - 4 тркала
Raniero RH80
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

60

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Raniero RH100E
Електричен - 4 тркала
Raniero RH100E
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

6603 BW Wijchen Холандија
Детали