Used Forklifts Pramac

106 Машини for sale As of: 21.09.2018


Нов
Рачен стакер Pramac LX16/25

Рачен стакер Pramac LX16/25

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

213

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

2.420 mm

Цена

2.900 EUR

86842 Türkheim Германија
Детали
Нов
Рачен палетар Pramac I-TON

Рачен палетар Pramac I-TON

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

700 kg

Висина на дигање

160 mm

Цена

560 EUR

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
Нов
Рачен палетар Pramac Basic

Рачен палетар Pramac Basic

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

272 EUR

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
Нов
Рачен стакер Pramac GX 12/25 EVO

Рачен стакер Pramac GX 12/25 EVO

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.410 mm

Цена

4.200 EUR

66740 Saarlouis Германија
Детали
Нов
Рачен палетар Pramac GS Pro 25 800mm Zinken

Рачен палетар Pramac GS Pro 25 800mm Zinken

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

340 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Pramac GS25 2000mm Zinken

Електричен палетар Pramac GS25 2000mm Zinken

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

1.080 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали
Вилушкар со вага Pramac PX20 neu

Вилушкар со вага Pramac PX20 neu

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.190 EUR

53919 Weilerswist Германија
Детали
Рачен стакер Pramac FX 12/29

Рачен стакер Pramac FX 12/29

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

2.450 EUR

75433 Maulbronn Германија
Детали
Рачен стакер Pramac GX12/29

Рачен стакер Pramac GX12/29

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

3.200 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Рачен стакер Pramac GX12/25

Рачен стакер Pramac GX12/25

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.250 mm

Цена

3.250 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Вилушкар со вага Pramac PX20 Wiegehubwagen

Вилушкар со вага Pramac PX20 Wiegehubwagen

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

1.299 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Pramac MX 1016 (NUOVO)

Електричен- 3 тркала Pramac MX 1016 (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.600 mm

Цена

1.400 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Електричен- 3 тркала Pramac GX 12/35 EVO (NUOVO)

Електричен- 3 тркала Pramac GX 12/35 EVO (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

7.850 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Електричен- 3 тркала Pramac RX 10/16 BASIC (NUOVO)

Електричен- 3 тркала Pramac RX 10/16 BASIC (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.600 mm

Цена

4.850 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Рачен стакер Pramac HX 10E L540 (NUOVO)

Рачен стакер Pramac HX 10E L540 (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

715 mm

Цена

2.400 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Рачен стакер Pramac CX 12 S2 PLUS (NUOVO)

Рачен стакер Pramac CX 12 S2 PLUS (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.800 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Рачен стакер Pramac HX 10M L540 (NUOVO)

Рачен стакер Pramac HX 10M L540 (NUOVO)

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

715 mm

Цена

1.250 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Електричен палетар Pramac CX 14

Електричен палетар Pramac CX 14

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
Рачен стакер Pramac CX12S2

Рачен стакер Pramac CX12S2

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

115 mm

Цена

На барање

26639 Wiesmoor Германија
Детали
Електричен палетар Pramac Lifter Plus CX12S2 Ameise

Електричен палетар Pramac Lifter Plus CX12S2 Ameise

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.299 EUR

97340 Marktbreit Германија
Детали
Високодигач/ Лифт ножица Pramac HX10E PLUS

Високодигач/ Лифт ножица Pramac HX10E PLUS

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

715 mm

Цена

2.200 EUR

52068 Aachen Германија
Детали