Used Forklifts OM

428 Машини for sale As of: 18.11.2018


Нов
Рачен стакер OM CL 12

Рачен стакер OM CL 12

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.114

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала OM XE 20

Електричен- 3 тркала OM XE 20

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

573

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

8.200 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Рачен стакер OM CL 10,5

Рачен стакер OM CL 10,5

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.620

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

2.800 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM XE 25

Електричен - 4 тркала OM XE 25

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари OM D 30

Дизел вилушкари OM D 30

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
други OM EU 30

други OM EU 30

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM XE 30

Електричен - 4 тркала OM XE 30

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM E20

Електричен - 4 тркала OM E20

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар OM TL16AC

Електричен палетар OM TL16AC

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.197

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Влекач OM CTR60

Влекач OM CTR60

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

7.646

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Рачен стакер OM CL

Рачен стакер OM CL

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

437

Капацитет

1.050 kg

Висина на дигање

3.860 mm

Цена

3.450 EUR

27412 Westertimke Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM XE 40

Електричен - 4 тркала OM XE 40

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

13.800 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM EU 3/15

Електричен - 4 тркала OM EU 3/15

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен палетар OM ETN-20

Електричен палетар OM ETN-20

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.000 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала OM EFG  1,5

Електричен- 3 тркала OM EFG 1,5

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.625

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.250 mm

Цена

4.150 EUR

83024 Rosenheim Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари OM RC40-20

Дизел вилушкари OM RC40-20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.640

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.465 mm

Цена

11.000 EUR

20090 Buccinasco (Milano) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM E20N

Електричен - 4 тркала OM E20N

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

8.100 EUR

20016 PERO Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала OM EU 3/15

Електричен- 3 тркала OM EU 3/15

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

4.900 EUR

20016 PERO Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM EU 17,5

Електричен - 4 тркала OM EU 17,5

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

9.700 EUR

20016 PERO Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала OM XE40

Електричен - 4 тркала OM XE40

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

18.000 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Електрични камиони со платформа OM Bull4

Електрични камиони со платформа OM Bull4

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.750 EUR

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали