Used Forklifts Nissan

500 Машини for sale As of: 21.07.2018


Нов
Рачен стакер Nissan TE22/520
Рачен стакер
Nissan TE22/520
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.945

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

3.950 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Nissan A/160SDTFVSJN540
Рачен стакер
Nissan A/160SDTFVSJN540
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.335

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

6.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Nissan S1N1L15T
Електричен- 3 тркала
Nissan S1N1L15T
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.823

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan EGH02MF20
Дизел вилушкари
Nissan EGH02MF20
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.010 mm

Цена

5.500 EUR

24558 Henstedt - Ulzburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan FGJ02A30U - TRIPLEX 4,3 m
Дизел вилушкари
Nissan FGJ02A30U - TRIPLEX 4,3 m
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.310

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

8.950 EUR

4690 Schlatt Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan FD01A15Q
Дизел вилушкари
Nissan FD01A15Q
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.676

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

7.900 EUR

66-450 Bogdaniec Полска
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan DF05A70U
Дизел вилушкари
Nissan DF05A70U
ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.284

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

8.700 mm

Цена

13.600 EUR

66-450 Bogdaniec Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Nissan PJ01A15U
Вилушкар на Плин
Nissan PJ01A15U
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.450 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

5.000 EUR

66-450 Bogdaniec Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Nissan D02A30PG
Вилушкар на Плин
Nissan D02A30PG
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.381

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.150 mm

Цена

7.900 EUR

26345 Bockhorn Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan FD01A18Q
Дизел вилушкари
Nissan FD01A18Q
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.331

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

8.100 EUR

66-450 Bogdaniec Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Nissan NH01A14
Вилушкар на Плин
Nissan NH01A14
ГНП (Година на производство)

1992

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

3.000 EUR

66-450 Bogdaniec Полска
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Nissan G1N1L16Q
Електричен- 3 тркала
Nissan G1N1L16Q
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.211

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan YF 03 A 33 TU
Дизел вилушкари
Nissan YF 03 A 33 TU
ГНП (Година на производство)

1993

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

11.800 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Nissan UD02A25RO
Вилушкар на Плин
Nissan UD02A25RO
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.879

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.050 mm

Цена

6.900 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Nissan 1N1L18T
Електричен- 3 тркала
Nissan 1N1L18T
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.073

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Nissan FPO1R15U
Електричен - 4 тркала
Nissan FPO1R15U
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.900

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

9.700 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Nissan GQO2230CU
Електричен - 4 тркала
Nissan GQO2230CU
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.052

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

8.900 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Nissan PH02A20U
Вилушкар на Плин
Nissan PH02A20U
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.570

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
други Nissan 25
други
Nissan 25
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.341

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

6.700 EUR

25-343 Kielce Полска
Детали
Нов
други Nissan 15
други
Nissan 15
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.833

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

6.200 EUR

25-343 Kielce Полска
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Nissan MA01L10U
Електричен- 3 тркала
Nissan MA01L10U
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

236

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

1.500 EUR

57520 Friedewald Германија
Детали