Used Forklifts Mitsubishi

500 Машини for sale As of: 18.07.2018


Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD 25 /22317/
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD 25 /22317/
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

352

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

4.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Mitsubishi FG15
Вилушкар на Плин
Mitsubishi FG15
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.999

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
други Mitsubishi FD25N2
други
Mitsubishi FD25N2
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5

Капацитет

2.502 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

22.000 EUR

37-500 Jarosław Полска
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD 25 N
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD 25 N
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.809

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB18KT
Електричен- 3 тркала
Mitsubishi FB18KT
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.820

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD25N
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD25N
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

8132 Egg/ZH Швајцарија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Mitsubishi FB35N-80E
Електричен - 4 тркала
Mitsubishi FB35N-80E
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

8132 Egg/ZH Швајцарија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD-25-K
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD-25-K
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.915

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD 40
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD 40
ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

9.000 EUR

31033 Castelfranco Veneto (TV) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD60
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD60
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Mitsubishi FB 25 CN  **NEU**
Електричен - 4 тркала
Mitsubishi FB 25 CN **NEU**
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

46395 Bocholt Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Mitsubishi FG18
Вилушкар на Плин
Mitsubishi FG18
ГНП (Година на производство)

1988

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

739

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

4.250 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB 12 KRT /22516/
Електричен- 3 тркала
Mitsubishi FB 12 KRT /22516/
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.900

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

5.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Mitsubishi FBC 40 N
Електричен - 4 тркала
Mitsubishi FBC 40 N
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.516

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.250 mm

Цена

5.400 EUR

90592 Schwarzenbruck Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB 20 PNT
Електричен- 3 тркала
Mitsubishi FB 20 PNT
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.269

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD50CNB
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD50CNB
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

48.500 EUR

48308 Senden Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD25N
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD25N
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

24.500 EUR

48308 Senden Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB12KRT - PAC /22517/
Електричен- 3 тркала
Mitsubishi FB12KRT - PAC /22517/
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.569

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.310 mm

Цена

5.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB15 KRT
Електричен- 3 тркала
Mitsubishi FB15 KRT
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

744

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

5.500 EUR

32052 Herford Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Mitsubishi FG 35N
Вилушкар на Плин
Mitsubishi FG 35N
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

8.850

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

18.500 EUR

04720 Döbeln Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD25N
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD25N
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.050

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

15.500 EUR

04720 Döbeln Германија
Детали