Used Forklifts Merlo

132 Машини for sale As of: 17.11.2018


Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P36.10 Plus

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P36.10 Plus

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

373

Капацитет

3.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Ротирачки телескопски носач Merlo P 32.6 L

Ротирачки телескопски носач Merlo P 32.6 L

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.900

Капацитет

3.200 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

39.900 EUR

34270 Schauenburg Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo  42.7 TT -140 Turbofarmer

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 42.7 TT -140 Turbofarmer

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

200

Капацитет

4.200 kg

Висина на дигање

7.100 mm

Цена

67.500 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 40.17

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 40.17

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.532

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

16.700 mm

Цена

69.500 EUR

49393 Lohne Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo MERLO P 26.6 LP - 4x4x4 - 6m / 2.6t. – vgl. MT 625

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo MERLO P 26.6 LP - 4x4x4 - 6m / 2.6t. – vgl. MT 625

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.226

Капацитет

2.600 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

23.800 EUR

64658 Fürth Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 55.9 CS

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 55.9 CS

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

4.850

Капацитет

5.500 kg

Висина на дигање

8.600 mm

Цена

39.500 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 38.7-120 Turbofarmer

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 38.7-120 Turbofarmer

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

900

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

7.100 mm

Цена

54.500 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 38.10-120 Turbofarmer

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 38.10-120 Turbofarmer

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.100

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

9.600 mm

Цена

49.500 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo  38.7CS-120CVT Turbofarmer

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo 38.7CS-120CVT Turbofarmer

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

610

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

7.100 mm

Цена

65.000 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

647

Капацитет

7.200 kg

Висина на дигање

9.400 mm

Цена

72.000 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

502

Капацитет

7.200 kg

Висина на дигање

9.400 mm

Цена

72.000 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

648

Капацитет

7.200 kg

Висина на дигање

9.400 mm

Цена

72.000 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

190

Капацитет

7.200 kg

Висина на дигање

9.400 mm

Цена

77.500 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Telescopic forklift rigid Merlo TF38.10

Telescopic forklift rigid Merlo TF38.10

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

9.700 mm

Цена

На барање

74321 Bietigheim-Bissingen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 72.10

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

589

Капацитет

7.200 kg

Висина на дигање

9.400 mm

Цена

72.000 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo [2000] MERLO 30.13 3 tons, 13m

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo [2000] MERLO 30.13 3 tons, 13m

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.295

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

18.074 EUR

15-688 Białystok Полска
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 120.10 HM

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P 120.10 HM

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.118

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

10.000 mm

Цена

На барање

7317 AZ Apeldoorn Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

ГНП (Година на производство)

2019

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

13.600 mm

Цена

На барање

26639 Wiesmoor Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

ГНП (Година на производство)

2019

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

13.600 mm

Цена

На барање

26639 Wiesmoor Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

Телескопски носач/Телескопски вилушкар Merlo P38.14

ГНП (Година на производство)

2019

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.800 kg

Висина на дигање

13.600 mm

Цена

На барање

26639 Wiesmoor Германија
Детали
Ротирачки телескопски носач Merlo Roto 45.21 MCSS

Ротирачки телескопски носач Merlo Roto 45.21 MCSS

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.520

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

20.800 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали