Used Forklifts Manitou

500 Машини for sale As of: 17.07.2018


Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MSI50H
Вилушкар за груб терен
Manitou MSI50H
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.010

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

31.600 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Manitou MI35D
Дизел вилушкари
Manitou MI35D
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

30

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

26.900 EUR

85095 Denkendorf Германија
Детали
Нов
Ротирачки телескопски носач Manitou MRT2150+ Privilege ST4 S2
Ротирачки телескопски носач
Manitou MRT2150+ Privilege ST4 S2
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10

Капацитет

4.999 kg

Висина на дигање

20.670 mm

Цена

На барање

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MT1840A 100P ST4 S1
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MT1840A 100P ST4 S1
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

17.500 mm

Цена

На барање

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MLT 634
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MLT 634
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.800

Капацитет

3.400 kg

Висина на дигање

6.050 mm

Цена

41.800 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Manitou CD 15 P
Дизел вилушкари
Manitou CD 15 P
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.072

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

14.150 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Ротирачки телескопски носач Manitou MRT 2150 Privilege
Ротирачки телескопски носач
Manitou MRT 2150 Privilege
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.408

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

20.600 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MT625H Comfort-ST3B - NEU  COMPACT MACHINE
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MT625H Comfort-ST3B - NEU COMPACT MACHINE
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

4

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

49.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MT625H Comfort ST3B
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MT625H Comfort ST3B
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.850 mm

Цена

На барање

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MT732
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MT732
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

4.669

Капацитет

3.200 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

23.500 EUR

4921 Hohenzell Аустрија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MH25-4T
Вилушкар за груб терен
Manitou MH25-4T
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.900

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

30500 MOLINA DE SEGURA Шпанија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MSI 40 T
Вилушкар за груб терен
Manitou MSI 40 T
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Ротирачки телескопски носач Manitou MRT1840+ Easy
Ротирачки телескопски носач
Manitou MRT1840+ Easy
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

17.900 mm

Цена

На барање

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC50 Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC50 Powershift
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.139

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

28.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар монтиран на камион Manitou TMT 25 I
Вилушкар монтиран на камион
Manitou TMT 25 I
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

9.500 EUR

44866 Bochum Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MVT 730 Compact | New | A/C
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MVT 730 Compact | New | A/C
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

12

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

66.000 EUR

7317 AZ Apeldoorn Холандија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC40T Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC40T Powershift
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.553

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

37.600 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Manitou MC50T Powershift
Вилушкар за груб терен
Manitou MC50T Powershift
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.887

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

39.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MHT 860L Telescope Forklift
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MHT 860L Telescope Forklift
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.304

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

8.200 mm

Цена

46.100 EUR

32-031 Mogilany Полска
Детали
Нов
Рачен стакер Manitou DEMO ! J16 LED * 2W3400 - incl vorken spreider !!
Рачен стакер
Manitou DEMO ! J16 LED * 2W3400 - incl vorken spreider !!
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

48

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

На барање

6604 LX Wijchen Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Manitou MT1440
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Manitou MT1440
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.200

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

14.000 mm

Цена

34.500 EUR

25709 Helse Германија
Детали