Used Forklifts Linde

500 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Електричен - 4 тркала Linde E25

Електричен - 4 тркала Linde E25

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.056

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.910 mm

Цена

36.950 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Horizontal order picker Linde N20

Horizontal order picker Linde N20

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.317

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.200 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Linde T16

Електричен палетар Linde T16

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

639

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.250 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Linde T16

Електричен палетар Linde T16

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

657

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.300 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Linde T20

Електричен палетар Linde T20

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.898

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.100 EUR

18146 Rostock Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E14-01

Електричен- 3 тркала Linde E14-01

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.779

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

2.790 mm

Цена

11.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E16C-02

Електричен- 3 тркала Linde E16C-02

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.599

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

9.250 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E20PH-01

Електричен - 4 тркала Linde E20PH-01

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.986

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.620 mm

Цена

17.950 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E30/02

Електричен - 4 тркала Linde E30/02

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.907

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

14.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Vertical order picker Linde V 12-01/015

Vertical order picker Linde V 12-01/015

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.649

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

5.865 mm

Цена

6.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 50 T/394

Вилушкар на Плин Linde H 50 T/394

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.135

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.800 mm

Цена

19.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Регален палетар Linde R 16 X/116

Регален палетар Linde R 16 X/116

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.428

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

8.655 mm

Цена

6.250 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Linde L 12 L SP/133

Рачен стакер Linde L 12 L SP/133

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.870

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.924 mm

Цена

2.350 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Linde L 10 AC SP/1170

Рачен стакер Linde L 10 AC SP/1170

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

143

Капацитет

1.000 kg

Висина на дигање

1.924 mm

Цена

11.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Linde L 12 L HP SP/133

Рачен стакер Linde L 12 L HP SP/133

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.470

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

1.574 mm

Цена

3.450 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Стакер основа Linde T 20 S/144

Стакер основа Linde T 20 S/144

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.580

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.250 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Linde T 16/1152

Електричен палетар Linde T 16/1152

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.474

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.150 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 40/600 H/388

Електричен - 4 тркала Linde E 40/600 H/388

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.207

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

18.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391 EVO

Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391 EVO

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.212

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.625 mm

Цена

22.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391

Вилушкар на Плин Linde H 20 T/391

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

12.734

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.145 mm

Цена

8.850 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H 30 D/393

Дизел вилушкари Linde H 30 D/393

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.342

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.215 mm

Цена

26.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали